Как да накараме косата да расте много по-бързо?

Платена публикация

жена коса
Снимка: Freepik

Според статистиката, косата на всеки човек расте с различно темпо, но средно около 1 см. на месец. Въпреки, че много фактори оказват влияние върху растежа, вече е известно, че той може да бъде ускорен. Бързият растеж, разбира се, трябва да бъде подкрепен и „отвътре“ с приемането на желязо, йод, цинк, селен, белтъчини, омега 3-6-9 и витамини, желателно чрез балансирано хранене.

Заедно с преминаване към балансирано хранене, включването на качествена грижа за косата, е задължително. Можем да очакваме резултат, когато грижата, която използваме има съставки, които стимулират луковицата. Това са молекули-активатори, които са способни да ускорят растежа и да спрат загубата на коса. Те едновременно с това подобряват кръвообращението на скалпа. Идеален е вариантът, в който тези съставки са натурални и изпитани във времето. Виж такава грижа ТУК.

За подхранване и укрепване на косата, специалистите от COLLAGENA влагат в новия си Шампоан за по-бърз растеж на косата армия от активни компоненти. Освен да засили растежа, шампоанът повишава гъстотата и силата на косъма.

шампоан
Снимка: BioLine.bg

Екстракт от коприва подсилва фоликулите, предпазва косъма от накъсване. Поддържа и подобрява микроциркулацията в горния слой на кожата на скалпа. Активни вещества (протеини, аминокиселини, микроелементи и др.) тонизират епителните клетки и кръвоснабдяването. Подхранват и правят косата блестяща и здрава.

Екстракт от Бръшлян възстановява еластичността и здравината. Ускорява растежа на косата, подпомага възстановяването на увредените участъци. Укрепва корена и косъма и придава блясък.

Кофеин предотвратява загубата на коса като блокира DHT хормона, стимулира кръвообращението на скалпа и провокира растежа на косъма. Витализира и подхранва корените на косата.

Колаген COLLAGENA. По български патент с чистота 99,5% и научно доказано молекулярно въздействие. Поддържа правилната структура на кожата на скалпа. Повече за състава, вижте ТУК

Шампоанът нежно почиства скалпа и косата, възстановява повредените участъци и предотвратява цъфтежа. Това е важно, защото каквато и дължина да постигнем, тя не би имала смисъл, ако косата не е здрава и лъскава.

Ако скоростта на растеж и дължината на косата ви не ви удовлетворяват, поръчайте Шампоан за по-бърз растеж на косата COLLAGENA Hair Complex oт ТУК. Той събужда спящите фоликули и увеличава скоростта на растеж, което превръща бързо мечтата ви за дълга коса в реалност!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти