Как да накараме детето да харесва зеленчуците? BILLA и Джейми Oливър имат една идея!

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Може ли здравословното хранене да бъде хем вкусно, хем забавно? Това е въпросът, който всяка майка си задава в момента, в който реши да започне да учи детето си кои са полезните храни и как трябва да се комбинират. И понеже малчуганите научават най-много за света, докато играят, тази пролет BILLA и Джейми Оливър имат една специална изненада за всички, които искат децата им да растат здрави и щастливи - специален стикер албум. "Градината на Jamie" е нещо повече от книжка, която забавлява малчуганите. В нея и родителите, и децата могат да намерят супер трикове за вкусни и здравословни сандвичи, стилни подсказки как да приготвим бързо суперздравословна храна и изобщо  как да се забавляваме, докато готвим.

Витамини, супер сила и живителната енергия на естествените продукти - темите в албума са повече от интересни и често не само децата, а и родителите са в плен на тези поучителни истории, които ни разказва Джейми Оливър - човекът, който накара света да се замисли какво трябва да яде.

Затова и от екипа на BILLA се включват в инициативата за по-добра храна за нас и нашите деца, като учат най-малките как сами да правят своя избор на добра и естествена храна - такава, каквато можете да намерите в магазините на BILLA.

Но как да накараш един мъник да повярва в силата на витамините, ако не му покажеш откъде точно идват те? За да помогне на родители и деца в мисията им да живеят по-здравословно, Джейми Оливър създава един специален проект, който на практика представлява мини оранжерия. Тя е малка, сглобяема и един сет (ще открите всичко за малките градинари в магазините на BILLA) съдържа всичко, от което имате нужда, за да покажете на своето мъниче чудото на покълналото семенце, появата на стъбълцето и магията на зараждащия се в растението живот.

Босилек или магданоз за салатата? Оставете вашия малък домашен градинар да ги отгледа сам в своята оранжерия (в сета има компост и различни семена) и ще видите колко по-лесно е да го накарате да опита от онези зелени листенца, които мама слага в супата.

И не забравяйте - децата са нашето бъдеще, нека да им покажем, че животът може да бъде вкусен, здравословен и щастлив.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти