Как актрисата Ана Пападопулу се справя с динамичното си ежедневие?

Платена публикация

Как актрисата Ана Пападопулу се справя с динамичното си ежедневие?
Снимка: Dormeo

Тя е красива, магнетична, фина и пълна с енергия! Изключително топла и добронамерена! Постоянно е в движение, непрекъснато заета – театър, филми, предавания… Нежна съпруга. Грижовна и любяща майка. А сега и водеща на Дормео.

Тя е Ана Пападопулу! А най-страхотното е, че Ана Пападопулу не само представя продуктите Дормео, но и ги ползва повече от активно. Вкъщи спят на новия матрак Дормео Фреш Прима, а в караваната си ползват Силвър Йон Контур топер.

Здравословен сън и почивка на повече от достъпна цена!

С новия Силвър Йон Контур топер на Дормео се наслаждаваш на нежен масажиращ ефект!  Той има специална релефна структура на ядрото, която дава усещане за деликатен масаж, докато спиш. Осигурява оптимална опора и правилна позиция на гръбначния стълб. Едновременно с това е хипоалергичен, антибактериален и не задържа прах.

Силвър Йон Контур топер дава усещане за мекота и в същото време осигурява максимална опора, разпределяйки тежестта на тялото, така че да гарантира комфортен сън през цялата нощ.

Дормео Силвър Йон Контур топер поддържа естествената позиция на тялото независимо от позата, в която спиш. и Стимулира кръвообращението и облекчаванатрупаното напрежение в гърба, раменете, таза и бедрата.

Предлагаме ти да го вземеш с отстъпка до 180 лв. само до 19.10.2016 г.!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти