Ивет Лалова вдъхновява българските зрители

Платена публикация

Ивет Лалова вдъхновява българските зрители
Снимка: Queen’s

От началото на май месец в ефир е новият клип на Queen’s, в който виждаме световната финалистка и европейска шампионка по лека атлетика Ивет Лалова. Със своя чар и вдъхновяващи постижения, тя представя трудния път до постигането на съвършенство и перфектен резултат.

"Изключително радостни сме, че именно Ивет Лалова е лице на новата ни кампания. Тя е вдъхновение и пример за голям талант, упорит труд и безкомпромисност по отношение на работата. Вярваме, че всички българи се гордеят с постиженията ѝ и се радваме, че световно признати спортисти като нея прославят България по света.

За нас Ивет е пример за това, което всеки трябва да се стреми да постига и което ние в Queen’s следваме като философия – знаем какво стои зад усилията на компанията, но благодарение на тях предоставяме най-доброто на нашите клиенти." – споделя Робърт Самарук, Маркетинг директор на Тимбарк България.

Рекламата на натуралните сокове Queen’s е заснета в България, а снимките връщат Ивет Лалова към една от първите ѝ срещи с леката атлетика на Националния стадион. Кариерата на световно известната спортистка започва през 1996, точно в годината, в която Queen’s пуска първите си сокове в България. Освен перфектна форма, тя демонстрира и завидни актьорски умения.

"За мен беше удоволствие да бъда част от проекта, тъй като показва една различна страна, която малко хора познават. Кампанията акцентира върху труда и усилията, необходими са постигането на перфектни резултати и се надявам да вдъхнови повече хора да влагат най-доброто от себе си в това, което правят.

Радвам се да бъда лице на марка, която демонстрира високо ниво и не прави компромиси с качеството. За да бъде успешен, спортист като мен трябва да залага точно на това" – споделя Ивет Лалова.

Специално разработените рецепти за всеки вкус и избора на най-добрите плодове за изработката им правят соковете Queen’s предпочитани от българите вече повече от 15 години. Без подсладители и консерванти, те предоставят едновременно високо качество и наслада на потребителите.

Новият клип на Queen’s с Ивет Лалова можете да видите тук:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти