Иван Тишев + Надето = Въпрос на любов в Сердика Център

Платена публикация

Serdika Center
Снимка: Serdika Center

„Въпрос на любов" е от онези игри, които са идеални за приятели, влюбени и семейства.

Кратка предистория.

В последната седмица над 200 двойки се включиха в предизвикателството на Сердика Център, а именно: да посетят ТВ студиото на ниво -1, да отговорят на 10-те въпроса на водещия Галин Найденов и да разберат колко добре се познават. Е, отговорите им не винаги съвпадаха на 100%. Никой не пострада, май. Накрая често беше „Горчиво!“, но подаръците бяха сладки. Буквално и преносно. Гарантирани награди за всички участници, а всеки ден 50 + 50 лв. ваучери за пазаруване (+ още 50 лв., ако двойката присъства на тегленето). Голямата награда обаче… все още не „паднала“ в капана на любовта. Скоро… 

Serdika Center
Снимка: Serdika Center

В сегашно време.

Датата е 14 февруари. Не просто заради Деня на влюбените. Защото от 17:00 до 20:00 часа специални гост-звезди и водещи на „Въпрос на любов“ Сердика Център ще бъдат Иван Тишев и неговата половинка Надя  от онлайн сериала „Не така, брат“. Точно така, брат. Включи се за шанса да спечелиш дневната награда и да участваш в жребия за голямата – 2 ваучера за пазаруване в Сердика Център, всеки от тях на стойност от 1000лв. Вземи приятел,  съпруг/а, „ние сме просто приятели“, наистина само приятел, BFF, майка, баща, брат, сестра, пета братовчедка, леля от чужбина, съученик, съсед... и се чакаме на Голямата ротонда в Сердика.

Serdika Center
Снимка: Serdika Center

А след това… Ех любов... Идва без да пита, прави каквото си иска, а ние искаме още и още. Дойде ли, обаче, устоява на всяка проверка. Евентуално. Въпрос на любов е. Отговорът знае само сърцето. 

Serdika Center
Снимка: Serdika Center

Serdika Center
Снимка: Serdika Center

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти