Интериорен килим от мемори пяна на убийствена цена!

Платена публикация

Интериорен килим от мемори пяна на убийствена цена!
Снимка: Dormeo.bg

На пазара се срещат много килимчета за баня от мемори пяна от различни марки на разнообразни цени, но Дормео ти предлага голям интериорен килим от мемори пяна.

Представи си мек и плътен килим, който се отлива по краката, като ги обгръща с невероятна топлина и нежност. Това е Дормео Асана! Слоят от два сантиметра мемори пяна разпределя тежестта ти равномерно за максимално удобство и лекота при стъпване.

Независимо дали ходиш върху килима или краката ти почиват на него, усещането за отпускане и релаксация е неповторимо.

Мемори пяната е революционен материал, използван в производството на множество продукти от матраци и възглавници до стелки за обувки. Свръхеластичната ѝ структура дава усещане за безтегловност и комфорт.

Освен че е изключително мека и топла, мемори пяната има и естествени хипоалергични и антибактериални свойства. Висококачествената повърхност на килима Асана гарантира, че той не задържа прах. Килимът от мемори пяна Асана е перфектен за деца и хора с алергии.

Уникалната му мекота го прави перфектен за малчуганите, които обичат да играят на килима. А ако спортуваш вкъщи, няма да намериш по-перфектна постелка за гимнастика, тъй като килимът предпазва тялото ти и поема всяка извивка и движение. Долният му слой е със специално незалепващо покритие, което не позволява разместване или плъзгане.

Дормео Асана е стилен и модерен килим. Предлага се в 4 различни цвята: бежов, кафяв, син и цикламен. Избери най-подходящият за интериора на дома ти. Размерът на Асана е подходящ както за хола, така и за спалнята или детската стая.

Създай уют за цялото семейство с интериорен килим от мемори пяна Дормео Асана. Вземи го до 8 ноември и спести 140 лева тук!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти