Играй и спечели с Ebag!

Платена публикация

ebag
Снимка: Thinkstock

Колко от всички безкрайни сайтове, в които сте регистрирани, за да получавате всевъзможни услуги, информация и други видове ползи, наистина ви вършат работа?

Помислете си само – ама честно! - за колко хороскопа сте абонирани, колко пощи имате и в колко други, безкрайни и досадни сайтове имате регистрации, правени някоя вечер, докато сте стоели на чаша вино, и сте си търсели обувки като тези на Илиянка, дето си ги е купила от разпродажбата в оня сайт, дето прави жестоки намаления само на 13 февруари от осем до осем и петнайсет!

Хубаво е обаче, когато попаднеш на сайт, в който регистрацията не само ти носи дългосрочно и удовлетворително преживяване и житейско облекчение, но има вероятност да те обсипе и с жестоки награди! Да, онова хубаво нещо, наречено „награда“, което може и да е молив с гумичка, но може и да е кошница с вино и вкусно сирене или ваучер за безплатно пазаруване! Чухме ли някой да мляска жадно и гладно и вика ДАЙ ВИНОТО НАСАМ??

Значи, докато търчите за тирбушона, надайте едно ухо, за да разберете и за какво става въпрос – Ebag.bg, тези чудесни хора, превърнали досадното пазаруване, висене по опашки, бутането с колички между рафтове и възмутените реплики - „ГОСПОЖО, МОЖЕ ЛИ ДА СЕ РАЗМИНЕМ, ИСКАМ ДА СТИГНА ДО ХЛЯБА!“ в едно просто упражнение зад компютъра, сега раздават и чудесни награди за всеки, който се регистрира за първи път в сайта им!

10 кошници с великолепно вино, вкусни сирена и шоколад, 15 ваучера за пазаруване на стойност 10 лева, както и 20 абонамента за безплатна доставка в продължение на 3 месеца са наградите, които ви очакват, ако се регистрирате до 28 февруари тук.

А най-хубавото е, че ползите и приятните неща не спират с наградите – веднъж започнали да пазарувате онлайн хранителни продукти и всякакви други неща, които обикновено взимате от магазина, вероятно никога няма да поискате да се върнете към аналоговото поставяне на бучка сирене в кошница, провесена на лакътя ви, меренето на мандарини и реденето на каса, на която да ви питат „Извинете, а имате ли четири стотинки, да ви върна пет лева“?

Цялата тази досада остава в миналото, а в бъдещето ви очаква лесно браузване из хиляди продукти, много от тях – на промоционални цени всяка седмица, бърза и лесна доставка в удобен за вас час и какви ли не други предимства!

И не че много вярваме на астрологията, но ни се струва, че до 28 февруари планетите се намират в много благоприятна позиция за печеленето на огромни кошници с вино и шоколад... 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти