Идеи за коледни и новогодишни подаръци на достъпни цени

Платена публикация

платена
Снимка:

Наближават любимите за всички коледни и новогодишни празници! За да бъде празникът истински, е необходима подготовка, която се състои не само в подготвяне на специални ястия и лакомства, но и на изненади за любимите хора.

Обикновено подаръците за най-малките се избират най-лесно, тъй като децата много обичат изненадите и не са толкова придирчиви към тях, колкото възрастните. Но в днешните несигурни икономически времена е трудно да заделим настрана много пари за подаръци, въпреки че не искаме да пренебрегнем никой от домакинството. Какво да направим тогава? Ще лишим ли най-близките си от подарък през настоящите празници?

За щастие това не е необходимо. Много магазини пускат специални оферти и промоции на играчки, домакински уреди, дрехи, спално бельо и други практични неща, които можете да изберете за подарък на всеки член от семейството. 

Тук ще ви представим 5 магазина, в които можете да закупите новогодишни подаръци на най-достъпни цени.

Кауфланд

Хипермаркетът предлага до 60% намаление на тигани, тенджери и тави италианско производство, които биха могли да бъдат чудесен подарък за домакинята в дома. Магазинът предлага и специални цени за инструменти, като ъглошлайф, акумулаторен трион, бормашина, банциг и други, както и аксесоари към тях, които са мечтан подарък за майстора в дома. На достъпни цени са и дрехи и обувки за всеки член на семейството, както и спалното бельо. С 3 години гаранция за качество и с намаления са и домакинските уреди, като блендер, месомелачка, чопър, пасатор и др. Коледното настроение у дома може да бъде подсилено със специалната коледна украса, предлагана в магазина. Малките ги очакват сладки коледни изненади, а за възрастните Kaufland е приготвил дамски и мъжки козметични комплекти на намалени цени. Повече информация за тези и други коледни промоции ще намерите в новата кауфланд брошура от следващата седмица.

Лидл

Хипермаркетът е приготвил повече коледни изненади за децата, като музикални книги, книжки с пъзели, настолни игри, комплект 3D щифтове, кукли, комплекти за рисуване, коледен адвент календар, пълен с лакомства и изненади и много други. В специален раздел ще откриете цял приказен цветен свят, пълен с прекрасни саксийни растения, които ще зарадват нежната половинка в дома. Коледната украса включва LED фигурки, светещи стикери, LED музикални фенери, коледни свещи и др.

Била

Billa е подготвила за малките палавници плюшени играчки, светещи звездички, книги, настолни игри и много сладости. Магазинът предлага подаръчни комплекти за мъж и жена, състоящи се от няколко козметични продукта и достъпни на намалени цени. Тук можете да закупите и коледни гирлянди, светещи коледни топки с фигурки вътре, коледни фенери и преспапиета и много други.

Метро

Metrо предлага впечатляващо разнообразие от коледни украси, които включват LED гирлянди, LED ледени висулки, светещи акрилни декорации, елхи, надуваеми коледни играчки, стъклени играчки за елха, уникални декоративни фигури на дядо Коледа, елени, коледни джуджета, сови и др. Специалните коледни чорапи с 3D помпони и коледните чехли ще бъдат прекрасна изненада не само за децата, но и за възрастните и ще внесат незабравимо коледно усещане сред домашния уют. Метро предлага и изискани коледни комплекти за подарък във вид на декорирани картонени кошници, пълни с изненади за възрастни и деца, като вино, шоколад, шоколадови бонбони, пастички, желирани бонбони и други сладки изкушения.

ИКЕА

IKEA също предоставя уникални възможности за декорация на дома с изкуствени растения и дървета, които да украсите по ваш вкус, като използвате многобройните коледни играчки, декорации и орнаменти, достъпни в магазина. Най-малките със сигурност ще се зарадват на своите подаръци, които биха могли да включват LEGO комплекти, моделини, плюшени играчки, художествени аксесоари, детска мини кухня, детско влакче и много други. Сред предложенията на IKEA за подаръци за възрастни са поставка за лаптоп, настолна лампа, въздухопречиствател, WiFi тонколона тип картина, термочаша, чайник, гарафа, раница, чанта и много други.

Сред всички тези предложения със сигурност ще намерите подаръците, с които да изненадате семейството си за предстоящата Коледа и Нова Година и да направите празниците отново незабравимо семейно преживяване за малки и големи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти