Huawei с ексклузивни оферти за дамите до 10 март

Платена публикация

Huawei
Снимка: Huawei

Оторизираният онлайн магазин на Huawei – huaweistore.bg, предлага няколко ексклузивни оферти със срок до 10 март, които комбинират продукти, специално насочени към дамската аудитория.

Сред тях се откроява комплектът Huawei P50 Pro с дамския Watch GT 3 с Milanese Gold верижка. Златистото дуо идва на пакетна цена 2699 лева в посочения период. С него дамите ще показват класа и стил в ежедневието си, ще следят важни параметри за физическата и психическата си форма, и ще разполагат с истински фотографски партньор, с който да улавят спомени и значими визуални картини по всяко време на денонощието.

Huawei
Снимка: Huawei

За най-смелите любители на модата, превъплътена във високотехнологични продукти и аксесоари, е комплекът от иновативния бял сгъваем Huawei P50 Pocket с изящните червени безжични слушалки с активно шумопотискане и кейс във формата на червило – Huawei FreeBuds Lipstick. Топ премиум комбинацията е на цена 2999 лв. до 10 март, а Huawei FreeBuds Lipstick може да се закупи и отделно на промоционална цена 399 лв.

Huawei
Снимка: Huawei

За любителките на смарт часовниците има две ексклузивни оферти за Huawei Watch GT 3 42мм, в комбинация с бестселъра сред безжичните слушалки Huawei FreeBuds 4i – леки, удобни, и с активно шумопотискане. Пакетът с версията с Milanese Gold верижка се предлага на цена 599лв., а с кожена бяла каишка – за 549 лв.

Huawei
Снимка: Huawei

За тези, които търсят леко и ефективно решение за влизане във форма, е комплекът смарт гривна Huawei Watch Fit mini и смарт кантар – Huawei Scale 3, на пакетна цена 235 лв. В допълнение към спортните и здравни параметри, проследявани от носимите устройства на Huawei, сред които Watch Fit mini, Scale 3 дава точна и проследяема картина на индекса на телесна маса (BMI), процентът мазнини в тялото, костната и мускулна маса и други параметри, с които нагледно виждате прогреса си.

Huawei
Снимка: Huawei

На huaweistore.bg ще откриете и други ексклузивни оферти, а за да не пропуснете най-подходящата за вас, абонирайте се за неговия информационен бюлетин.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти