Huawei P9 преоткрива мобилната фотография в България

Платена публикация

Huawei P9 преоткрива мобилната фотография в България
Снимка: Huawei

На ексклузивно събитие в края на април Huawei представи на българския пазар дълго очаквания Huawei P9.

Флагманът с двойна камера поставя нов стандарт в смартфон фотографията и е първият, разработен съвместно с легендарната марка Leica. Huawei P9 преоткрива снимките, направени с телефон, придавайки повече светлина и по-добра яснота, за да заснема брилянтни цветни и поразяващи черно-бели изображения в автентичния Leica стил.

За доброто настроение на гостите по време на премиерата на P9 в България се погрижиха Мария Силвестър и Любо Киров.

Един от вълнуващите моменти беше представянето на пълната версия на новата телевизионна реклама на Huawei P9 с участието на Хенри Кавил и Скарлет Йохансон, глобални посланици на серията Huawei P9.

Показвайки събирането на две световни звезди в Шанхай и Холивуд, рекламният клип символизира партньорството между Huawei и Leica и динамичната комбинация от автентични цветове с монохромна детайлност.

Ключът към превъзходните възможности за заснемане на изображения в новия Huawei P9 е дизайнът на двойната камера, който напълно разкрива способностите на оптичните лещи Leica.

Цветната камерата улавя цветовете и придава яркост, докато монохромната камера е невероятна в постигането на дълбочина и детайли в снимката.

Възможностите на P9 изпъкват в по-тъмни условия, тъй като двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и детайли и постига по-добро качество на изображенията.

Изображенията от новаторската двойна камера оживяват на 5.2-инчовия full HD дисплей. P9 притежава най-новия Kirin 955 чипсет на Huawei и последната версия на Android – Marshmallow 6.0.

Семейството на Huawei P9 съчетава страхотен, гладък дизайн и прецизен детайл с технология – произведение на изкуството – за да може да промени начина, по който виждаме света. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти