HUAWEI NEXT-IMAGE Awards 2021 отново очаква снимките ви в глобален и локален конкурс с големи награди

Платена публикация

Huawei
Снимка: Huawei

Huawei NEXT-IMAGE Awards е най-големият в света конкурс за смартфон фотография

Популярният годишен фотографски конкурс на Huawei – NEXT-IMAGE Awards 2021, отново е отворен и очаква снимки и видеа, заснети с Huawei устройства, до 30 ноември. Темата на тазгодишното издание е  ”Better Together”, а наградите са над 70 парични и предметни награди в глобалния конкурс и три големи продуктови в неговото локално издание, като всеки може да участва и в двете, независимо едно от друго.

Huawei NEXT-IMAGE Awards е най-големият в света конкурс за смартфон фотография, с над 2 милиона изпратени снимки и видеа от началото му през 2017-а година до сега. С лесна механика и атрактивни награди, за пета поредна година мобилни фотографи, от любители до професионалисти, могат да споделят своя поглед за света с феновете от цял свят.

Жури

Победителите в глобалния конкурс NEXT-IMAGE Awards се избират от екип от фотографски експерти от множество държави и с разннобразни творчески профили. Сред тях са канадският фограф на екстремни спортове Рубен Крабе, британският критик по изкуствата Карън Смит, и френският телевизионен и радио продуцент Оливър Чиабодо. В журито са включени и визуални артисти с личен опит в печеленето на фотографски награди, от Пулицер до миналогодишното издание на Next-Image Awards, както и вице-президента на Consumer Strategy Marketing Dept в HUAWEI Consumer Business Group – Ли Чанджу.

Локалното издание за България има собствено жури, което включа Лиу Ганг – Скофилд, генерален мениджър, и Дарина Иванова, маркетинг директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, модният фотограф Константин-Коко Кръстев, и уеб продуцента, режисьор и влогър Крис Захариев. Можете да почерпите вдъхновение от работата на Коко Кръстев и Крис Захариев от техните артистични профили - instagram.com/koko_krastev и instagram.com/chriszahariev; youtube.com/c/ThatBoyChris.

Награди

Глобалното издание по традиция стартира с богат паричен и предметен награден фонд. Голямата награда „Фотограф на годината“ ще бъде дадена на 3-ма участници и ще е под формата на NEXT-IMAGE CREATION бонус от 10 000 US долара. Други 27 участници ще получат по 1 000 US долара. Сред предметните награди са 30 смарт часовника Huawei Watch 3. Журито ще  определи и 10 носители на Student Focus Award, студенти на възраст между 18 и 24 години, които ще получат смартфон Huawei P50 и NEXT-IMAGE CREATION бонус от 1 000 US долара.

Не по-малко атрактивни са локалните награди за конкурса в Инстаграм. Участникът, класиран на първо място, ще получи най-новия смартфон от серията HUAWEI nova, който ще бъде обявен официално на 21 октомври 2021. Носителят на втора награда ще получи първия таблет у нас, базиран на HarmonyOS – Huawei MatePad 11, с честота на опресняване на екрана от 120Hz, в комплект с магнитна клавиатура и писалка, а на трета награда – най-новите open-fit безжични TWS слушалки Huawei FreeBuds 4, отличаващи се с активно адаптивно шумопотискане и Hi-Res Audio звук.

Как да участвам

За участие в глобалното издание посетете gallery.consumer.huawei.com и следвайте указаните там стъпки, за да качите снимката или видеото си в съответната категория.

За локалното издание е необходимо просто да я качите в собствения си профил в Инстаграм с таг на страницата на Huawei Mobile за България @huaweimobilebg, и хаштаг #HuaweiNextImage.

Участията в локалното и глобалното издание на конкурса са независими едно от друго. Участията в единия не водят до автоматично участие в другия, но всеки може да сподели креативността си и в двете и да спечeли награда и от двата наградни фонда.

Huawei
Снимка: Huawei

10 категории, 10 уникални погледа към красотата на света 

Huawei окуражава участниците да изследват света в различни перспективи, формати и условия. Затова глобалният конкурс е разделен в 10 тематични категории, които го правят още по-интересен. Категориите са Portrait, Monochrome, Colour, Snapshot, Night, Telephoto, Super Wide Angle, Super Macro, Story Creator и Storyteller. Тези категории стимулират и използването на традиционните предимства на Huawei смартфоните в области като заснемане при ниска осветеност и нощни снимки, макро фотография, снимки от много далечно разстояние, широгоъгълни кадри и, разбира се, портрети.

Две журита и много награди ви очакват до 30 ноември в два вълнуващи конкурса – на gallery.consumer.huawei.com и във вашия собствен Инстаграм с тагове #HuaweiNextImage и @huaweimobilebg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти