ХИАЛУРОН КОМПЛЕКС – крачка към младостта

Платена публикация

хиалурон кожа
Снимка: Thinkstock

Отдавна съществуват доказателства за предимствата на това да се приемат добавки с хиалуронова киселина, като част от превенцията на ставни проблеми и цялостна грижа за тялото и органите му.

Хиалуроновата киселина е вещество, което се съдържа в голямо количество в ставите, в хрущялите, кожата, извънклетъчния матрикс, стъкловидното тяло на човешкото око и т.н., а работата ѝ е да осигурява безболезнено и гладко движение на ставите и другите части от тялото ни, така че да не се самоизтриват, движейки се една срещу друга.

хиалурон кожа
Снимка: Thinkstock

През активните ни и млади години тялото може да произвежда достатъчно количества хиалуронова киселина, но колкото повече остаряваме, толкова по-бавен става този процес. Количеството и гъстотата ѝ в организма ни намалява и обикновено това е моментът, в който започваме да се оплакваме от болки в ставите, кожата губи своята влага и започва да се набръчква.

Тогава е добре да потърсим помощ отвън – под формата на добавки, които да се грижат за адекватните нива на хиалуронова киселина в тялото. За максимален ефект е необходимо в тялото ви да постъпват здравословни количества хиалуронова киселина, подпомогнати от други съставки – за целево действие по отделни компоненти от него.

хиалурон кожа
Снимка: Thinkstock

При добавки от рода на Витаголд Хиалурон Комплекс капсули, имате възможността да приемате с 1 капсула истински букет от природни съставки, като например екстракт от босвелия, който помага за нормалното функциониране на опорно-двигателния апарат.

Комбинацията от диосмин и хесперидин подобрява кръвотока в областта на ставите и оттам – улеснява доставянето на хранителни вещества и кислород до тези тъкани. Глюкозамин сулфат е известен с ефекта си върху производството на колаген и грижата си за хрущялите – освен това има свръхвисока абсорбция от ставите (98%).

хиалурон кожа
Снимка: Thinkstock

Манганът, витамин C и селенът участват също активно в осигуряването на ставно здраве и действат общо укрепващо.

Витаголд Хиалурон Комплекс се превръща в добавка, която прави хрущялите еластични и гъвкави, ставите – подвижни, помагат за това кожата да е достатъчно хидратирана и здрава и едно от най-ценните свойства – съдейства за производството на колаген.

хиалурон кожа
Снимка: Thinkstock

Витаголд Хиалурон Комплекс идва в опаковка от 30 капсули и се приема по 1 път на ден, по 1 капсула.

хиалурон кожа
Снимка: Thinkstock

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти