Грижа от природата за силния имунитет на децата

Платена публикация

Грижа от природата за силния имунитет на децата
Снимка: netinfo

Подсилването на имунната система при децата е от първостепенно значение, защото за разлика от защитните сили на зрелия организъм, детските са неукрепнали и много по-податливи на болестотворни влияния.

 Родителите имат задачата да се грижат за регулярното подсилване на детската имунна система така, че тя да се бори ефективно срещу атаките на микробите и вирусите. Наред с правилното хранене, пълноценен сън и достатъчно движение, приемът на хранителни добавки и пробиотици също помага в борбата с бактериите и вирусите, с които децата са в непрекъснат контакт.

Пробиотиците са естествена част от биосферата. Най-често това са представители на млечнокиселата микрофлора. Те създават устойчивост срещу болестотворните микроорганизми, произвеждат антитела и повишават имунитета.

Благодарение на своите ензими пробиoтиците помагат за усвояването на хранителните вещества в процеса на храносмилането и синтезират редица смилателни ферменти и важни витамини – витамин В1, В2, В6, В12 и др. Те произвеждат много аминокиселини, включително и т.нар. незаменими, които човешкият организъм не може да синтезира.

Приемането на Lactoflor Kids от деца подпомага укрепването на тяхната имунната система и е ефективен при запек, храносмилателни разстройства, чревни инфекции, възстановяване след употреба на антибиотици и др.

Храносмилателната система при бебетата и малките деца е все още също толкова деликатна и затова балансът на стомашно-чревната система може лесно да бъде нарушен вследствие на неправилен режим на хранене, вирусни инфекции, антибиотично лечение и др.

Lactoflor Kids съдържа внимателно подбрани 7 щама млечнокисели бактерии, като всеки вид от пробиотичните микроорганизми в Lactoflor Kids допринася за регулиране на стомашно-чревната флора, повишава имунитета на децата и повлиява устойчивостта на детския организъм към алергии.

И най-важното - Lactoflor Kids включва специалните бактерии за деца Bifidobacterium infantis. Bifidobacterium infantis са полезни бактерии, които произвеждат киселина, която възпрепятства развитието и колонизацията на патогенни микроорганизми и играят огромна роля за правилното функциониране на метаболизма, и храносмилането на децата.

B.infantis възстановяват чревния баланс и помагат в случаи на подуване, газове, диария, запек и стомашен дискомфорт, помагат при пациенти, страдащи от Синдром на раздразненото черво. Lactoflor Kids е обогатен с пребиотичен компонент - олигофруктоза.

Олигофруктозата е естествен източник на фибри, който подпомага дейността на добрите бактерии и благоприятства храносмилателните процеси. Продуктът е изключително лесен за употреба - разтваря се във водата или млякото, което улеснява неговия прием от детето.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти