Gliss Fiber Therapy с Omegaplex® - хит в грижата за боядисана и увредена коса

Платена публикация

Gliss Fiber Therapy с Omegaplex® - хит в грижата за боядисана и увредена коса
Снимка: netinfo

Сушенето на косата със сешоар, използванeто на маша и боядисването причиняват накъсване на милиони връзки в един единствен косъм. В резултат структурата на косъма е разрушена, по-слаба и склонна към увреждане.

Новата гама Gliss Fiber Therapy съдържа специалната OMEGAPLEX® технология, чрез която дълготрайно се възстановява и укрепва увредената коса.

Дълго време продукти с PLEX технология бяха налични само във фризьорските салони. През последните няколко години тези продукти станаха хит в продуктите за коса във фризьорските салони. Известни фризьори, които са тествали продукти с PLEX технология веднага забелязват значително подобрение на състоянието на косата след първите няколко употреби. Ким Кардашиян, Гуинет Портроу, Дженифър Лопес и още много звезди се доверяват на Plex технологията. Милиони ентусиазирани потребители разменят техни снимки в интернет пространството. Това показва, че новата технологията е не просто моден тренд, а иновация в поддържането на косата, която завладява света.

Как работи Plex технологията?

Косата се състои от външен слой - кутикул и кортекс с вътрешни влакна. Стабилността и формата се дължат на фини мостове, наречени връзки, които държат фибрите на косъма заедно и правят косата устойчива. Има три вида връзки: дисулфидни, водородни и йонни. Тези връзки се разрушават при боядисване на косата, топлинна обработка, слънце и други вредни влияния.

След дългогодишни изследвания, водещи изследователи в света за грижа за косата откриват нова съставка, която намалява увреждането на косата. Те създават продукт без силикон и без мазнини, който възобновява косъма чрез създаване на йонни връзки. Тази активна съставка, използвана в продуктите за коса свързва отново протеините в косъма и укрепва косата за дълго време.

Снимка: netinfo

Новата Gliss Fiber Therapy с OMEGAPLEX® съдържа революционната Plex технология, която може да се използва в домашни условия и е перфектното решение за изключително увредена коса. Терапия с OMEGAPLEX® дава дълготрайна еластичност и гъвкавост на косата и я предпазва от увреждане. Междувременно течните компоненти на кератиновия комплекс от формулата на Gliss възстановяват и съживяват косата.

Жените искат косите им да са силни, копринени и здрави въпреки че използват бои, сешоари, преси за коса. Това е повече или по-малко невъзможно, тъй като всички тези действия предизвикат определено увреждане на косата. Серията Gliss Fiber Therapy е най-новата продуктова линия, която може да изпълни тази мечта, използвайки OMEGAPLEX® технология. Когато се използва редовно, дори и силно увредена коса може да бъде дълготрайно възстановена.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти