Фондация Х. Степич се бори за здравословна семейна среда и образование за всяко дете

Платена публикация

фондация Х
Снимка: Фондация Х. Степич

Семейството е един от основните стълбове на обществото. По-важно от всякога е да обърнем внимание на децата в нужда и да им подадем ръка – за едно по-светло бъдеще и надежда за едно различно утре. Загрижени от проблема с децата в неравностойно положение, както и децата-бежанци и техните майки, фондация Х. Степич протяга ръка, за да им помогне в този труден етап от живота им и да им посочи правилният път на промяна.

Тазгодишната благотворителна кампания на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш“ се обединява с фондацията, за да подкрепи тези деца и да допринесе за това, те да живеят в една стабилна и сигурна среда. Целта им е те да останат в училище,  да получават специализирана грижа от различни педагози, психолози и социални работници. На грижата ще се радват над 200 малчугани, които ще бъдат поети от тютори, за да бъдат попълнени пропуските им в образованието, да се изравни нивото на владеене на български език, както и да се преодолеят евентуални психични травми като това ще бъде постигнато, чрез прилагането на различни с по вид терапии.  

За да създадат усещането за семейна среда, от фондацията поемат грижата да осигурят топъл обяд и за децата от крайно бедни семейства. Освен това с родителите ще се работи допълнително, за да се разясни нуждата от образование и как това ще повлияе на бъдещето на техните деца.

Грижата обаче не спира до тук и ще продължи с организирането на различни извънучебни инициативи. Тяхната цел е да развият у децата нови социални умения и да ги направи част от обществото. Децата са нашето бъдеще и ние трябва да им покажем, че трябва да умеят да общуват, за да постигат целите си и за да бъдат готови за предизвикателствата, пред които животът ще ги изправи.

За да се включите в инициативата изберете да помогнете по следните начини:

Онлайн на izberi.rbb.bg

Чрез SMS с текст DMS STEPIC на кратък номер 17 777 за всички мобилни оператори.

За абонати по договор с Telenor, Vivacom и Mtel цената на 1 sms е 1 лв. За потребители на предплатени услуги на мобилните оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.

Получател/Титуляр: Фондация Х. СТЕПИЧ

IBAN: BG82RZBB91551031932902

BIC: RZBBBGSF

При банка: Райфайзенбанк България

Основание за плащане: Избери, за да помогнеш

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти