Финансово решение при всяка нужда – CrediNet

Платена публикация

Финансово решение при всяка нужда – CrediNet
Снимка: netinfo

Когато имате нужда от бърза финансова помощ, има много различни методи и услуги, чрез които да си я набавите. В крак с модерните технологии CrediNet предлага изцяло онлайн бърз кредит, с който ще можете да покриете непредвидените си разходи. Основното предимство на онлайн бързите кредите от CrediNet е , че ви спестява време. Няма да е необходимо да пътувате до мястото, където се намира офисът на компанията, да се редите на опашки и да се занимавате с излишна бюрокрация. При онлайн кредита се наслаждавате на комфорта на вашия дом. Сами избирате времето, в което да се запознаете с условията, които предлага продуктът, и документите, които трябва да попълните. И всичко това без да е необходимо да се съобразявате с работното време на компанията. Ако имате въпроси, по неясни точки от условията, вариантите за комуникация с компанията са чат, имейл или горещ телефон. 

За да кандидатствате за бърз кредит онлайн от CrediNet, е необходимо да попълните онлайн форма. В рамките на работното време на компанията молбата ви ще бъде разгледана. След одобрение,  на посочената от вас електронна поща, ще получите имейл с договор и линк за подписване, който трябва да подпишете като въведете получения  SMSкод на телефонния ви номер и EГН. След като договорът вече е сключен, получавате заявената сума по избрания от вас начин – в един от 70-те локални офиси на MicroCreditв цялата страна, в обект на EasyPayили по банков път. Ако сте избрали първите два варианта, парите ви са налични веднага след одобрение, а ако сте избрали усвояване по банков път имайте предвид, че бановите преводи отнемат до 2 часа.. 

Сумите, които можете да заемете от CrediNet, варират от 200 до 3000 лева за срок от 3 до 12 месеца, като не е необходимо обезпечаване на кредита или намирането на поръчители. Имате възможност да върнете заетата сума без лихва в рамките на 30 дни, при заплащане на еднократна  административна такса. 

CrediNetе продукт на небанковата финансова институция MicroCredit.. Онлайн бързите кредити са най-новият продукт на компанията, която оперира на българския пазар от 2012-а година. За този период е разработила четири продукта, които са предназначени за различни пазарни сегменти и се стремят да задоволят максимално нуждите на потребителите. Компанията има  повече от 70 локални офиси в цялата страна и е обучила над 1200 висококвалифицирани консултанта, а от създаването компанията е обслужила успешно над 260 000 клиента. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти