Фантастични подаръци и промоции на Beauty Week в Сердика Център

Платена публикация

Сердика Център
Снимка: Thinkstock

Козметични сетове и несесери ще зарадват клиентите на козметичните магазини в търговския център

Разкошни козметични комплекти на обща стойност над 3000 лева, както и стотици красиви козметични несесера очакват клиентите на Сердика Център, които в седмицата 7-13 май посетят парфюмерийните и козметични магазини там и се възползват от разнообразните промоционалните оферти.

Спечели подаръци от Сердика център, виж как - ТУК

Beauty Week е специалното събитие на Сердика Център, посветено на грижата за красотата, което ще предложи на клиентите на търговския център ексклузивни предложения – от пролетно-летни аромати през нежни текстури на кремове до грижа за косата и тялото. На 12 и 13 май пък в ще бъдат на Голямата Ротонда, на ниво -1 ще има и демонстрации от топ специалисти, които ще разкрият кои са най-горещите тенденции този сезон.

Всеки от магазините, участващи в кампанията Beauty Week, е подготвил специални оферти за своите клиенти, а някои осигуряват и подарък при покупка над определена стойност.

От био козметика, през любимите класически продукти за лице и тяло, грижа за косата, нови трендове в хидратирането, плодови и цитрусови парфюмни аромати, грим и така важната за този сезон слънцезащита – продуктите, които ви очакват в Сердика Център в седмицата 7-13 май са наистина неизброимо много и то на специални цени!

10 от пазарувалите в този период пък ще спечелят козметичен сет на стойност над 300 лева, а първите 2000 пазарували ще получат и подарък – козметичен несесер пълен с beauty съкровища, в който да приберат най-ценните за лятото продукти и да ги държат винаги на ръка разстояние.

В кампанията Beauty Week се включват вериги и магазини BeautyZone, Douglas, DM, Lilly, Estèe Lauder – Clinique, L'Occitane, Radiant, Аптека Subra, фризьорски салон TINO, био магазин ЗЕЛЕН, YvesRocher.  Те ще се погрижат всеки, прекрачил техния праг, да получи ексклузивни оферти за някои от най-добрите им продукти. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти