Естествената красота, която заслужаваме

Платена публикация

жена
Снимка: Adobe Stock

„До 30 години имате кожата, с която сте се родили, след 30 години – кожата, която сте заслужили!“ Колкото и да обичаме този цитат, с преминаването на 30-те започват да се пораждат угризения, дали сме полагали достатъчно добри грижи и каква красота сме заслужили в следващите години.

Всички знаем, че ежедневната рутина в грижата за външния вид е много важна, но често нямаме време или желание, за да я изпълняваме стриктно. Разчитаме на грима, за да прикрие някое и друго несъвършенство и кимаме уверено в огледалото, че имаме още време до „остаряването“.

С появата на първите бръчки, обаче, започваме да се паникьосваме и да изкупуваме всичко, което ни препоръчат в козметичния магазин, в рекламните блокове по телевизията или любимите beauty влогърки. Напълваме шкафчето в банята с измиващи гелове, тоници, скрабове, маски и други чудотворни мазила като дневен крем, нощен крем и околоочен крем. Не пропускаме и продуктите за възстановяване на жизнеността на косата и заздравяване на ноктите – и те са важни, за да задържим младостта.

жена
Снимка: Adobe Stock

Младостта всъщност е онзи период, в който всички елементи от структурата на кожата, косата и ноктите са здрави, а процесите в организма протичат с висока активност. Изобилието от козметични продукти за ежедневна грижа са единствено за външна употреба. По този начин подхранваме красотата си с необходимите вещества в готов вид. И очаквано, след известно време привикваме към тях и ефектът не е толкова задоволителен.

Възстановяването на свеж външен вид и поддържането на естествена красота за по-дълъг период от време изисква комплексно решение. Освен почистване, хидратиране и редовни маски включете в рутината и приема на важни витамини за красотата – витамин Е и витамин А.

Витамин Е се бори с видимите ефекти от стареенето, ключов е за синтеза на колаген в кожата, допълнително има хидратиращ ефект и предпазва от вредни UV лъчи. Витамин А подхранва косата и я прави по-блестяща и осигурява хидратация и еластичност за кожата.

Във всяка капсула на Герикапс от Адифарм получавате достатъчно количество Витамин А и Витамин Е за естествена красота и младост всеки ден. Научете повече: https://bit.ly/2R7Aq0m

снимка
Снимка:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти