Emoji мания завладя страната

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Ако тези дни детето вкъщи ви посреща първо с въпроса – НОСИШ ЛИ МИ НОВО EMOJI???, да знаете, че ви разбираме. И нашите деца така ни посрещат!! А причината е една – от няколко дни в магазини BILLA в цялата страна се провежда Emojiкампания, по която са полудели малки и големи, при това – съвършено оправдано.

Това, което вероятно ще ви успокои, е, че кампанията продължава до 15.05 включително, тоест,ще имате достатъчно време, за да се снабдите с всички възможни Emoji-та и да попълните колекционерската кутия за фигурките – нещо, което ще внесе едновременно радост и спокойствие в семейството. На всичкото отгоре,има и малък бонус, но за него – след малко.

Първо, ето малко разяснения:

В периода на кампанията всяко ваше посещение в BILLA, завършващо с покупка на стойност 20 лева, ви носи опаковка, която съдържа една фигурка Emoji. Ако към това прибавите инякой от специално маркираните продукти, ще получите още една опаковка с прилежащото ѝ Emoji. 

Кои са специалните продукти всяка седмица можете да се ориентирате в магазините и на сайта на кампанията тук.

Но и това не е всичко! Ако не желаете специален продукт, но пък силно желаете опаковка с Emoji, можете да си я купите самостоятелно срещу 1.99 лв, а колекционерска кутия, в която да подредите всички събрани Emoji-та, можете да закупите на стойност 4.99 лева.

И понеже обещахме бонус, ето го и него – можете да се регистрирате в специалната платформа за размяна и търсене на Emoji-та, така че да осигурите на 100% попълване на колекцията. Допълнително, можете да участвате и за спечелване на лимитиран аксесоар Emoji, с който да направите лятото по-цветно. Всичко ви очаква тук.

Цялата колекция съдържа 24 фигурки и ако вкъщи все още нямате нито една от тях, но спортната страст у вас вече е разпалена неудържимо – веднага хуквайте към първата BILLA и започвайте бясно събиране на Emoji-та. 

Това пухкави зайци, това ракети и смайлита... имате няколко седмици, за да попълните колекцията и да си имате целия комплект с едни от най-яките стикита! Успех, стискаме палци и нека Emojiсилата бъде с вас!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти