Джейми Оливър и BILLA канят децата в една чудна градина

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Тази пролет BILLA и Джейми Оливър канят децата в "Градината на Jamie" - тайното място, което ще накара малчуганите да повярват истински в мисията за по-добра и здравословна храна. Световноизвестният готвач и веригата супермаркети обединяват усилия и ни показват по един забавен и интригуващ начин какви са правилата на здравословната кухня, как да си приготвим питателна вечеря и кой е перфектният сандвич за следобедната закуска.

И ако до вчера броколите и морковите са били "персона нон грата" в чинията на вашия малчуган - не се безпокойте. BILLA и Джейми Оливър съставиха страхотен албум със стикери, който по забавен и нетрадиционен начин кара децата да открият света на здравословната храна.

От страниците на това специално издание, в което има истории за зеленчуци, витамини, малки домашни трикове и супер вкусни рецепти, ще разберем и малко повече за света на растенията, за плодовете и за това колко е важно да хапваме правилно приготвена храна.

Специалният албум със стикери "Градината на Jamie" вече е в супермаркети BILLA на цена от 2.99 лв., а най-запалените фенове на звездния кулинар ще имат възможността да съберат колекция от 96 атрактивни стикера – някои от тях светят, други имат аромат или се променят при затопляне и замразяване. Всеки клиент на BILLA получава като подарък пакет с 4 стикера при покупки на стойност над 15 лв.

И ако някои предизвикателства от "Градината на Jamie" са прекалено сложни за вашия малчуган - не се срамувайте - запретнете ръкави и му помогнете, защото даже да е предназначен за най-малките, албумът е изключително забавен и за родителите, които все пак не са забравили, че някога и те са били деца.

И понеже едно е да разказвате на детето за приказния свят на растенията и това колко са полезни те, а съвсем друго е то само да се убеди в магията, наречена природа, Джейми Оливър и BILLA създадоха специална мини оранжерия, която всеки малък естествоизпитател може да има в дома си. В комплекта има всичко, което ви е нужно, за да засадите своята семейна мини леха, която да отгледате с много любов, заедно със своето дете.

Позволете му да зарови пръстчета в рохкавата почва и да засади само няколко семенца босилек, а после да полива своята оранжерия и да чака подправките да пораснат. Така то най-добре ще разбере каква е мисията на зеленчуците и полезните съставки в храната. Броколи? Тази дума вече няма да е толкова страшна!

Вкусната пролет на BILLA и Джейми Оливър тепърва предстои - не пропускайте да зарадвате любимите си хора с качествена и полезна храна и не забравяйте, че здравето може да бъде и въпрос на избор.


Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти