Дормео и Заедно в час искат шанс за всяко дете

Платена публикация

Дормео и Заедно в час искат шанс за всяко дете
Снимка: Dormeo/ Заедно в час

Всяка година в България от училище отпадат ученици без да са придобили елементарна математическа и четивна грамотност, без да са информирани за реалните перспективи за бъдещето си.

Неправителствената организация Заедно в час работи за равни шансове и практически ориентирано образование на учениците в България. Дормео застава зад каузата на организацията  - един ден всяко дете в България да има достъп до качествено образование, независимо кое училище посещава, в кое населено място живее и какви са финансовите възможности на неговите родители. 

Заедно в час дава възможност на завършващи студенти и професионалисти от различни сфери да станат учители и да мотивират учениците да си поставят високи цели и ефективно да ги реализират.

 „Добрият учител е този, който вярва в децата си. Вярва, че независимо откъде започваме, можем да напреднем изключително много, и ако си поставим цели, можем да ги постигнем. Да, заедно, а по-късно и всеки ученик сам“, казва учителка по английски от Заедно в час.

Ученик от 8 клас споделя за програмата: “Харесва ми, че мога да кажа това, което мисля, и да споделя идеите си. Харесва ми, че учителят прави уроците разбираеми и лесни, както и забавни и разнообразни“. А родител допълва: „Да вървим напред, това е основното, децата ни да учат и да се реализират, да желаят да останат в България“.

До 7-ми октомври можеш и ти да подкрепиш съвместната кампания на Дормео и Заедно в час. С покупката на възглавница Дормео даряваш 1 лев за каузата.

Анатомичната възглавница от мемори пяна е подходяща за всички вкусове и за всички възрасти! Дава зареждаща почивка след дългия работен ден на мама и татко. А за малчуганите - здравословен сън след училището и игрите.

С всяка закупена анатомична възглавница Дормео Мемосан 3 нива даряваш 1 лев за инициативата. Нека инвестираме в бъдещето на децата си, да направим така че те да растат с повече увереност, любов към знанието и стремеж към успех. Заедно можем!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти