Дамските обувки – цветно изкушение

Платена публикация

Дамските обувки – цветно изкушение
Снимка: KALAPOD

Казват, че март е женски месец – променлив и непостоянен като настроенията на жената. Един ден те сгрява със слънце и настроение, на другия те засипва със сняг по никое време. Изобщо – не е лесно. На мъжете също не им е лесно.

Пък и на жените – това променливо време изисква поне три чифта различни обувки, нали? А както добре знаем, една жена никога няма достатъчно обувки. Колкото и да са непостоянни женските настроения, има нещо, което е постоянно и неизменно и това е любовта към обувките.

Може би помните времената, в които дамските обувки бяха най-вече в черно и тук-там в кафяво. Подобно беше положението и с моделите. Принципът, според който се купуваха обувки, беше „вземи си черни, да отиват на всичко”.

За щастие, днес нещата вече не стоят по този начин. Дамските обувки са всичко друго, но не и скучни, а ролята им не е „да отиват на всичко”, а да са ярък, запомнящ се акцент, който може да освежи и най-семплия тоалет. С две думи – обувките заживяха собствен живот.

През 2016 г. модните тенденции напълно отговарят на това виждане. Безспорно, най-важното е обувките да са удобни и функционални. Но освен това те са и разкошни, все повече заприличващи на бижута. Материите, които дизайнерите налагат, са разнообразни – различни видове кожа и велур, разнообразно обработена и тип змийска или крокодилска кожа.

Присъства и текстилът – от по-груби материи като едротъкан лен или плетиво, до памук, кадифе и коприна. Безспорен хит е дантелата при всички видове модели – от сандали до ботуши. Множество бродерии, апликации и декорации придават на обувките завършен вид. Каишки, връзки, катарами, но също и панделки, пера, камъни и пайети са най-често срещаните акценти.

По отношение на цветовете, преобладават силните, чисти тонове – черно, бяло, червено, зелено, синьо. Те могат да доминират, или просто да бъдат ярък акцент. Нежните, пастелни цветове също не са забравени, особено за летните обувки и сандали.

Бежовото, което набра голяма популярност през последните години, продължава да е хит, тъй като стои ненатрапчиво елегантно, издължава оптически крака и се комбинира с всичко. Присъстват също и металните тонове, особено сребристото. Ако трябва да обобщим, тази година ще се радваме на обувки като за принцеси.

Вие също можете да се чувствате като принцеси и това изобщо не е трудно. Марката е KALAPOD, а мястото - www.kalapod.bg. Тук ще намерите цялото това пъстро и цветно многообразие на едно място. Най-актуалните модни тенденции на най-добрите цени, с най-доброто отношение и грижа за клиента – с това се отличава KALAPOD. Колекциите, които се обновяват ежеседмично, както и периодичните промоции и намаления няма как да ви оставят равнодушни.

Добавете безплатната доставка при поръчка над 40 лв и възможността да върнете обувките в срок от 14 дни, ако не ви пасват, както и удобството да пазарувате на спокойствие от дома си и ще разберете кое прави KALAPOD предпочитаният избор за толкова много жени. Убедени сме, че и вие ще се наредите сред тях.

Позволете си да се поглезите с чифт (или няколко чифта) нови обувки, потопете се в цветната феерия и се почувствайте като Пепеляшка на бала. Всяка жена заслужава да бъде принцеса, дори да е само по отношение на обувките.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти