Cif & Domestos стартират национална кампания за почистване на важни български забележителности

Платена публикация

Cif & Domestos стартират национална кампания за почистване на важни български забележителности
Снимка: netinfo

Започна четвъртото издание на мащабната инициатива "Чист дом, чиста страна" под мотото „Почисти и пътувай“

София, 21 март - За четвърта поредна година Cif & Domestos реализират своята ежегодна национална кампания "Чист дом, чиста страна", чиято кауза е да почисти и възстанови красотата на български исторически паметници, различни градски пространства и природни забележителности. Тазгодишното издание на кампанията стартира на 20-ти март под мотото „Почисти и пътувай“. В рамките на инициативата ще бъдат почистени три локации в различни точки на страната, избрани директно чрез гласуване на онлайн платформата  - www.cleanandtravel.com.

„Трябва да пазим своите паметници и да ги поддържаме. Вече няколко години Cif & Domestos застава зад каузата "Чист дом, чиста страна", защото за нас е важно хората да осъзнаят нуждата и значимостта от опазване на средата около нас, а кампанията “Почисти и пътувай“ ще им даде възможност да се включат активно, като изберат кои забележителности да почистим и пътуват с нас.“, коментира старта на инициативата Тодор Гавазов oт Unilever Bulgaria.

Кампанията “Почисти и пътувай“ ще протече в два етапа. В първата фаза потребителите имат възможност да гласуват за една от 8 дестинации, подбрани съвместно с онлайн портала за пътешественици NasamNatam, заради тяхната културна стойност и местоположение. Това са: Фонтанът и чешмата на центъра в град Троян; Музей на Солта в Поморие; Самуиловата крепост; Паметник на Калифер войвода в Калофер; Мавзолеят-костница на Априлци в Копривщица; Мемориал „Априлци и Антонивановци“ в Батак; Общински младежки дом в Шумен и Къща-музей „Никола Войвода“ във Враца.

Във втория етап на инициативата “Почисти и пътувай“ локациите, събрали най-много гласове, ще получат професионално почистване от Cif & Domestos, в което ще се включи както екипът на компанията, така и местни доброволци. Участниците в онлайн гласуването всяка седмица имат шанс да спечелят награда съгласно публикуваните условия на - www.cleanandtravel.com.

“Почисти и пътувай” е част от  "Чист дом, чиста страна" - кампания за почистване на обекти с голяма национална значимост, която до момента е подкрепена от над 150 000 човека. В рамките на инициативата Cif & Domestos почистват редица паметници в София и страната, 10 училища и много градски площи.

Гласуването за една от 8-те локации може да бъде направено на www.cleanandtravel.com до 7 май включително.

За Cif и Domestos:

Cif и Domestos са сред лидерите в категорията продукти „Грижа за дома“. Богатото портфолио продукти превръща почистването в бърз и лесен процес без компромис с качеството. Достъпните решения за почистване от Cif имат множество приложения в дома, а богатият продуктов асортимент на Domestos осигурява продължителна защита срещу микробите и качествено дезинфекциране на повърхностите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти