CIF & DOMESTOS почистват цяла България

Платена публикация

CIF & DOMESTOS почистват цяла България
Снимка: CIF & DOMESTOS

По време на тази кампания, Cif & Domestos имат за цел да провокират всички български граждани да заемат позиция по отношение на чистотата на общите части - добре познатите места за отдих около домовете ни, за да напомним, че ние живеем заедно и че наша гражданска отговорност е да ги запазим чисти и с общи усилия да възстановим тяхната красота.

В нашето ежедневие ставаме свидетели на различен род замърсявания и нехайство на хората към околната среда, най-често в парковете например, като вярваме че това не зависи от нас и ние не можем да го контролираме.

Мисията на Cif & Domestos е да почисти и възстанови красотата на заобикалящия ни свят, чрез програмата за почистване на откритите площи в България.

Обобщение

През 2014 Cif & Domestos стартира кампанията "Чист дом, чиста страна ", чиято цел е да почисти и възстанови красотата на българските исторически паметници. Ние почистихме 10 паметника на културата в 10 града избрани чрез гласуване от участниците.

През 2015 г. ние успешно продължихме работа по почистването и възстановяването на красотата на различни места около нас. Фокусирахме се върху една локация от съществено значение за българите - Фонтанът пред Народния театър.

Кампанията "Пролетно почистване" доказа, че хората в България се интересуват не само от чистотата на домовете си, но също така и от чистотата на околната среда.

През 2016 г. планираме да продължим инициативата, която стартира през 2014 г. и ще се съсредоточим повече върху нашата социална мисия: Ние от Cif & Domestos ще се фокусираме върху почистването на открити зони за отдих и ще помогнем на хората да осъзнаят нуждата и значимостта от опазване чистотата на местата около нас.

Механизмът е прост: Българите могат да качват снимки на любимото си място за отдих в града на специално създадената апликация в Facebook страницата на Cif & Domestos България и да гласуват със своите приятели, за да се превърнат в топ 5 на най-подкрепяните локации за по-чисти места за почивка и забавление.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти