Бебешко боди - основният елемент от облеклото на едно бебе!

Платена публикация

бебе
Снимка: iStock

Бодитата са популярни дрехи за малко дете, без които никоя съвременна майка не може. Много ценени са заради комфорта, който дават на бебетата. Какво е боди за новородено, как да изберем и облечем правилно това изделие за малкото - ще разгледаме по-нататък.

Бодитата са основният и първи елемент от гардероба на всяко дете. Всички ги ценим заради комфорта, който дават на бебетата. Благодарение на това, че се закопчават отдолу, не притискат коремчето на бебето и гарантират, че ще задържат гърба на бебето покрит дори по време на разходка. Освен това те са много лесни за обличане и събличане и са идеални за преобличане на вашето бебе.

Бебешките бодита се предлагат в много разфасовки и обикновено се закопчават от кръста надолу или през рамо. Повечето нови родители предпочитат първите. На практика бодито е вид бельо за дете, което се слага върху гола кожа. Също така е много удобно решение за родителите, защото няма нужда да събличате цялото дете, докато го преобличате. Детските бодита обикновено се предлагат с къси и дълги ръкави. Всички родители вярват, че бодито е основен елемент от гардероба на всяко дете и го ценят заради неговата гъвкавост. На пазара има много модели и цветове.

бебе боди дрехи
Снимка: Sinsay

Как да си изберем боди за дете?

Най-важният елемент, на който трябва да обърнем внимание, е, разбира се, размерът. Детските дрехи винаги са дадени в сантиметри на етикета, което е голяма помощ при определяне какъв размер е необходим за нашето бебе. Също така е много важно дрехите да са изработени от памук, който е страхотен плат, устойчив на високи температури, също така идеален за често пране. Ако детето ви е алергично, не е нужно да се притеснявате, защото памукът не предизвиква алергии, а осигурява комфорт на бебешката кожа, защото е дишащ и гарантира отличен топлинен уют.

Друго важно нещо при избора на боди е видът на закопчаване. Стандартните бодита обикновено се закопчават от кръста надолу или на рамото. Въпреки това, днес на пазара можете да видите все повече бодита, закопчани по цялата дължина. Изборът зависи от нуждите на родителя и бебето, но най-вече, което се оказва най-доброто на практика. Повечето родители предпочитат боди закопчаващо се от кръста надолу, защото е лесно да се облече и съблече дете.

Изборът на боди с къс или дълъг ръкав зависи основно от температурата и сезона. Въпреки това, винаги си струва да имате в гардероба си, независимо от времето, боди с дълги и къси ръкави, защото всяко бебе има различни предпочитания. Бодито с къс ръкав, освен функционалност през лятото, ще бъде перфектно и като бельо под други дрехи. Бодитата с дълги ръкави, особено тези от памук, ще бъдат идеални за по-хладните летни дни и вечери.

Друг фактор, който родителите вземат предвид при избора на този тип дрехи, са цветните щампи и цветове. В момента се предлагат детски бодита в различни цветове и щампи. Обикновено първият избор, когато полът на детето все още не е известен, са неутрални цветове като бяло и бежово. Когато детето е по-голямо, цветното боди с любимите им герои от приказките е приятен вариант, който радва окото не само на родителите, но и на бебето. Също така често посягаме към пастелените цветове за нашите деца.

бебе боди дрехи
Снимка: Sinsay

Изборът наистина зависи от предпочитанията на родителите. В магазините обикновено има бодита за момчета и момичета. Сините цветове най-често са доминиращи в гардеробите на момчетата, а розовите в гардеробите на момичетата. Макар че все по-често вече не е правило. Има много универсални цветове, които са идеални и за двата пола. Бодито работи чудесно и като самостоятелна дреха. През лятото или вкъщи детето ви носи само боди и пелена. Памучните бодита са много ефирни, така че малкото дете никога няма да се притеснява от жегата, а кожата му ще може да диша лесно.

Къде да намерим правилното боди за бебе?

Търсите качествено бебешко боди с интересна щампа и цвят? Обърнете внимание на детските дрехи в магазин Sinsay - те са страхотно качество на добра цена (от 5,90лв.). Бодитата се предлагат в много размери, така че можете лесно да ги подберете спрямо височината на вашето дете. Освен това са изработени от висококачествен памук.

Посетете сайта на Sinsay: sinsay.com/bg и намерете идеалното боди за вашето бебе. Можете да изберете едно бебешко боди или да изберете практичен пакет от няколко елемента. Изберете бели, сини или бежови бебешки бодита с очарователна яка, за вашето малко, елегантно или сладко боди с пола за малка принцеса. Такова боди е идеално облекло за важни поводи. Разгледайте ги в магазин Sinsay.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти