Avon Mark те очаква в Sofia Ring Mall с много подаръци и награди

Платена публикация

Avon Mark те очаква в Sofia Ring Mall с много подаръци и награди
Снимка: netinfo

Съвършеното червило, което ще обикнете, е тук!  Avon представя новото течно червило от серията Mark, което идва в два изкусителни варианта – мат и глос и 20 дръзки нюанса! Готови ли сте да се превърнете в център на вниманието? Кой каза, че не можете?

Само сега може да се запознаете отблизо със страхотната му формула! На 28 и 29-ти октомври в Sofia Ring Mall ще ви очаква екипът на Avon с вълнуващо предизвикателство за всеки любител на грима и красотата.

В мола ще бъде разположена „Пътеката на красотата“. На всеки един от четирите спота по нея ще ви очаква специална изненада и много награди от Avon Mark. Всеки желаещ ще има възможността да изпробва любимият си нюанс от новото течно черивло, а след това да спечели него или комплект гримове от Mark. Всичко зависи от късмета ви!

На финалния спот пък ще ви очаква възможността да се включите в голямата томбола – фотосесия с щурата Поли Генова със специални грим, прическа и стайлинг!

Снимка: netinfo

Но това не е всичко! Сред изненадите, които Avon е подготивил за всички посетители, са специлания бюти корнер. На него професионалният гримьор на Avon – Алина Манова ще очаква всеки желаещ за грим-комплимент със страхотните продукти на Mark и най-вече с течни черивила, които ще ви накарат да се влюбите!

Изненадите не спират до тук! На 28 октомври (събота) от 16.00 до 17.00 часа всички фенове на Поли Генова могат да се срещнат ексклузивно със звездата за автограф, снимка или сладки приказки.

Какво още ви очаква? Разберете на 28 и 29-ти октомври в Sofia Ring Mall от 14.00 до 20.00 часа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти