Ако обичаш някого, пусни го по магазините...

Платена публикация

Serdica Center
Снимка: Serdica Center

И ако се върне – значи е твоят човек! Всъщност, почти няма вариант да не се върне, особено ако е бил въоръжен с най-новата екстра на Сердика Център – подаръчен ваучер!

Най-малкото защото ще иска още, и още, и още... което пък вече е много по-лесно и достъпно с новата опция да персонализираш и поръчваш ваучери на Сердика Център онлайн. 

Serdica Center
Снимка: Serdica Center

Край на разходките до мола, и губенето на време в поръчване на ваучер на място – всичко това вече е в миналото. Да зарадваш любим човек и да му подариш незабравимо шопинг изживяване,при това опаковано по индивидуални предпочитания и с лично послание, евече въпрос на 5-минути работа с телефон или друго мобилно устройство.

Как да поръчате ваучер онлайн?

Просто отивате на страницата за онлайн ваучери на Сердика Център и следвате стъпките: избирате броя и стойността (20, 50 или 100 лева)на ваучера, както и подаръчния плик. Не забравяйте да добавите името на получателя и персонално послание – то ще прибави още една радостна нотка в сърцето на човека, когото ще изненадате. 

Функционалностите по избора на опаковъчен плик и послание са изключително лесни и достъпни за използване, и само в рамките на няколко минути може да имате разкошен подарък, който остава единствено да добавите в кошницата си 

Serdica Center
Снимка: Serdica Center

Получателят на ваучера пък има разнообразни възможности да го оползотвори – на разположение са над 130 магазина в Сердика Център и срок за ползване 1 година. Ако покупката му е на стойност по-ниска от стойността на ваучера, трябва да знаете, че разликата не се възстановява в брой – получателят може просто да използва остатъка за друга покупка, а ако тя пък надвишава остатъка във ваучера - да доплати за нея в брой.

Пълният списък на магазините, в които могат да бъдат използвани ваучерите, ще откриете тука сега не ви остава нищо друго, освен да влезете в сайта и да... зарадвате някой свой близък, любим или – ако сте много ексцентрични – и самите себе си! 

В края на краищата, кой е казал, че не можем да си подарим такова изживяване? Само не забравяйте да се върнете и да... си поръчате още! Приятен шопинг!

Serdica Center
Снимка: Serdica Center

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти