7 типа бели кецове, които никога няма да излязат от мода

Платена публикация

обувки
Снимка: Envanto Elements

Кой не обича белите кецове? Те са страхотни, абсолютна класика и толкова лесно се съчетават с всичко. Дават ви комфорта, от който се нуждаете плюс готина и модерна визия, на която можете да се насладите за всякакви поводи. Класически и незаменими, белите кецове имат място в гардероба и сърцето на всяка жена. Ето кои са моделите, които да не пропускате да направите част от своя живот.

Вечните класики

Най-любимите марки като adidas, Nike, New Balance, Converse, Vans, Lacoste, Guess, Lee Cooper, s.Oliver и още толкова много брандове бели маратонки на Obuvki.bg имат иконични модели, които винаги ще са на мода. Изберете класически чифт от тях, който ще изглежда добре с всичко. Универсален и с безупречна визия, символ на добър вкус и готов да си пасне с почти всичките ви облекла, подобен чифт е незаменим. Съобразете стила му със своя лайфстайл и всеки ден ще ви чакат обувки, готови да отговорят правилно на въпроса "Какво да обуя днес?" За тренировка, с любимите ви джинси, маски рокля, къси панталони, офис облекло, белите маратонки, които избирате подберете според начина си на живот и се радвайте на повече удобство и готина визия всеки ден.

Хайтоп бели маратонки

обувки
Снимка: Envanto Elements

Моделите с висока горна част, обхващаща глезена са любими на изключително много хора - и има защо. Те са абсолютна класика, която ви предлага да се радвате на отличен стил по вашия начин. Отиват си с всичко - от джинси и клин, до рокля и пола. Формират изчистен външен вид, който е привидно небрежен, но толкова градски и готин. Ако търсите бели маратонки, които да хармонират идеално на ърбън стила ви, непременно ви трябва чифт хайтоп кецове. Можете да експериментирате и в комбинирането им с чорапи, като добавите забавен подаващ се отгоре чифт, за да има закачлив елемент във външността ви. Готови ли сте да се обуете с градска класика?

Спортни бели маратонки

Ако сте от дамите, които са редовни във фитнеса, обичат да бягат и постоянно да са в движение, то за вас подходящ е спортен дизайн бели сникърси, създадени да отговорят на по-добрите спортни постижения и комфорт. Търсете иновативните модели на любимите марки, които ще ви предложат различни решения за омекотяване, поемане на удара при бягане, повече стабилност и подобрено сцепление. За всеки спорт си има подходящ чифт и той може да бъде ваш.

Луксозни дизайнерски бели маратонки

Стилни, готини, с луксозна визия, те са идеални за дните, когато искате най-доброто от двата свята - удобството на маратонките, но и класна визия с малко повече блясък. Изберете чифт с красиви детайли като малко сребро, злато или готини декорации, дантела или стилни надписи и добавете разкош. Вариантите са много и кой ще е вашият зависи само от предпочитанията ви.

Бели маратонки с приплъзване

Тук безспорен лидер са Vans, които натрупаха милиони почитатели по света именно с тези свои модели - но далеч не са единствените, които ги предлагат. При тези сникърси освен страхотната градска визия с нотки характер и непокорство, получавате супер лесно обуване и идеален комфорт.

Изберете модел с висока масивна подметка и класическите ластици в горната част. Пръв приятел на любимите джинси плюс бял тишърт и сако. Класика!

Ретро масивни бели маратонки

"Маратонките на татко" са истинско вдъхновение, което все по-често можете да видите по улиците в целия свят. Към масивните модели от миналото се връщат все повече дизайнери и любими марки и хората разпознават моделите като точните за себе си. Готини и разпознаваеми, привличащи погледите и толкова модерни, тези сникърси ви очакват, за да ви обуят с удобство в готин формат.

Бели кецове на платформа

Супер удобна и приятна за носене алтернатива на високите обувки, високите бели кецове са всичко, от което дамите търсещи още височина, се нуждаят. Предлагат ги всички любими марки от adidas до ccc shoes, като спокойно минималистичните модели можете да комбинирате и с офис облекло. Вземете си още сантиметри височина, от обувка в изключително удобен формат.

Колко чифта бели сникърси има в гардероба ви? Винаги има място за още един. Определено няма да остане забравен някъде, а ще се превърне в любим чифт. Изберете своя още днес!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти