5 комедии, които можем да гледаме поне 100 пъти без да ни омръзнат

Платена публикация

5 комедии, които можем да гледаме поне 100 пъти без да ни омръзнат
Снимка: UniCredit_Bulbank

Ако се чудиш какво да гледаш довечера, погрижили сме се! Много беше трудно да сведем списъка само до 5 филма, но сме сигурни, че ще можеш да ни допълниш с поне още 5 комедии, от които да си поплачем… от смях, разбира се. Да не увъртаме излишно:

Бели мадами // White chicks

Може би сме го гледали около 101 пъти вече, тествано е и не омръзва, а става още по-смешен. Двама ФБР агенти, които се дегизират като свръхбогати „принцеси“, за да се внедрят във висшето общество и да разрешат мистерията. Мъже, облечени като жени, винаги предизвикват смях.. няма как да е иначе. Гарантираме, че си заслужава! Ако сме те заинтригували поне малко, пускай бързо trailer-а.

Супер яки // Superbad

Добре, само мисълта за този филм ни кара да се смеем. Това е историята на двама тийнейджъри с проблеми в общуването и техните опити да се приближат до обектите на своето желание в една нощ... една ужасна, унизителна нощ, която няма забравят до края на живота си. 114 минути смях, McLOVIN, фалшиви лични карти, полицаи, купони… и още много!

Майк и Дейв си търсят гаджета // Mike and Dave need wedding dates

Зак Ефрън и Адам Дивайн ни забавляват цели 99 минути. Майк и Дейв Стенгъл са приключенски настроени младежи, които обичат забавленията, макар според някой да са неприятни и прекалено щури. Когато сестра им обявява, че ще се омъжва и сватбата ще бъде на Хаваите, родителите им настояват да си намерят приятелки, но не какви да е, а ПРИЛИЧНИ приятелки. Повече няма да издаваме, заслужава си, защото смехът е гарантиран.;)

Дърти хлапета // Grown ups

Това, че си стигнал до една определена възраст не означава, че си остарял. Доказва го и супер готиният актьорски състав на „Дърти хлапета“ в 102 минути, които са пълни със забавни моменти и лафове на Крис Рок.

Снимка: UniCredit_Bulbank

Запознай се с нашите // Meet the parents и Запознай ме с вашите // Meet the Fockers

Според учените 1 минута смях дневно се равнява на 45 минути пълноценен релакс. Е, тук сме събрали общо 223 смешни минути.. на теб оставяме да направиш сметката за релакса. За финал сме избрали не 1, а цели 2 филма... Сигурни сме, че „Запознай ме с нашите“ и „Запознай ме с вашите“ ще те забавляват искрено. Ако не си ги гледал още, пускай trailer-a бързо и енджой.

Да не забравим да ти кажем, вместо да си губиш времето и специално да ходиш до гише, за да плащаш тока, интернета или нещо друго, вече може да го направиш и през телефона само с няколко клика и забравяш. Така гарантирано ще имаш повече време за релакс и любимите ти филми.

И понеже сме сигурни, че можеш да допълниш списъка с поне още 5 филма, ги очакваме в коментарите отдолу. wink

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти