„5 години различен, като теб“

Платена публикация

„5 години различен, като теб“
Снимка: Сердика Център

Пригответе се за червен килим, отблясък на светкавици, огромен киноекран и … една вечер в Hollywood стил.

Време е за официалната премиера на горещата кинолента по случай петата годишнина на Сердика Център – „5 години различен, като теб“. Водещи на събитието ще бъдат легендите на българското кино Катерина Евро и Георги Мамалев.

Броени часове след края на най-мащабния кастинг за главна роля в историята на търговския център, режисьорът на продукцията сподели, че над 1600 от посетителите на Сердика Център са взели участие в него в рамките на 16-дневния период на кампанията.

Мъже, жени и деца на различна възраст, с различни интереси и професии влязоха „във филма“ на петте снимачни площадки с декори, професионални актьори, оператори и асистенти.

Сцените от петте мини филма „Сто лица на модата“, „Дръзките авантюристи“, „Смелите мечтатели“, „Винаги на мода“ и „Различен, като теб“ прозвучаха на над 10, между които даже и виетнамски. А импровизациите бяха щури и нестандартни, но затова и толкова успешни.

Освен ексклузивна първа прожекция на филма „5 години различен, като теб“, гостите на премиерата на 28 март ще научат първи и кои са петимата щастливци, които ще спечелят 5 ваучера по 5000лв. за пазаруване от Сердика Център.

Победителите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип измежду всички участници в кастингите, попълнили талон за регистрация по време на кампанията.

Цялото настроение, желание и енергия на участниците в кино проекта поставиха финалните щрихи по сценария на филма. Ето защо „5 години различен, като теб“ е една съвместна продукция на Сердика Център и… всички новоизгряващи звезди на киното, а именно - самите ВИЕ!

Повече информация можете да откриете на www.serdikacenter.bg, www.5godiniserdikacenter.bg и на официалната страница на Сердика Център във Facebook

Вход свободен!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти