4 летни дестинации, без да споменаваме Гърция

Платена публикация

зодии пътуване
Снимка: iStock

Светът е прекалено голям, за да почиваме на едно и също място всяко лято. Не ви ли омръзна да слушате разкази за неповторимото гръцко обслужване, прозрачната вода и трите ръкава на Халкидики?

Да, на нас също. Отделихме достатъчно време да опознаем и обикнем красотите на южната ни съседка, затова е време да обърнем поглед към други пак близки до нас дестинации, на които си заслужава да прекараме отпуската си.

Избрахме 4 дестинации, които няма да ви разорят, но и които си заслужават дори да изтеглите кредит, за да ги посетите. В крайна сметка изтеглянето на online кредит е лесна задача, единствено трябва да планирате добре вноските по връщане и да не забравяте датата на падежа.

Да се доверите на финансова институция като Easy Credit е удачен вариант и ако това е последното ви студентско лято преди да стартирате на високи обороти кариерата си през септември.

Компанията предлага възможности за теглене на бързи кредити без доказване на доход, като е важно да не взимате повече, отколкото би струвала екскурзията ви, за да имате безгрижно лято.

Но стига сме говорили за пари, с онлайн кредит или със спестени средства, важното е да пътувате - ето къде:

До Бари, Италия

Полетът от София до Бари е 1,45 минути. Само толкова време ви дели от една идилична средиземноморска приказка. Бари е крайбрежен град с вкусна храна и фотогенични улички, който пази в катедралата си мощите на св. Николай.

До Кападокия, Турция

Сигурни сме, че сте виждали кадрите от Кападокия с големите балони с горещ въздух, които се издигат на скалист пейзаж. Да, това е Кападокия. Но не само. В този толкова популярен регион скалите са оформени в най-различни фигури, а местните дори живеят в такива скалисти къщички и всичко изглежда като излязло от приказките.

До Ксамил, Албания

Палми, тюркоазено синя вода, малки островчета, до които се стига само с лодка, и на които ви чакат кокетни ресторантчета с вкусна храна. На какво ви прилича? Едва ли ще познаете, ако не бяхме ви подсказали вече. Това е архипелагът Ксанил в Албания, който предлага всичко онова, което и една екзотична екскурзия до другия край на света.

До Котор, Черна гора

Това е вероятно най-популярната от четирите дестинации, но при всички случаи има много от нас, които все още не са стигнали до този най-южен фиорд на Европа.

Има внушителна крепост, внушителни планини наоколо и малки улички, из които да усетите духа на града. Впрочем, Котор е бил част от Първата българска държава чак до падането й под византийска власт.

Е, готови ли сте с багажа?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти