3 съвета за smart планиране на покупки

Платена публикация

3 съвета за smart планиране на покупки
Снимка: netinfo

Почти всеки от нас разполага със смартфон. Съвсем обичайно е вечер след работа или през уикенда да пазаруваме за вечеря или за седмицата – често пъти забравяйки това или онова. Ето защо е хубаво да се възползваме от „умните“ си телефони и възможностите, които предоставят с помощта на мобилни апликации. Така например, новото приложение на Kaufland България улеснява пазаруването и има потенциала да се превърне в неразделен дигитален помощник със своите 3 ключови функции:

Интерактивен списък за пазаруване

Колко често ви се случва да забравите да купите нещо или с близките сте дублирали покупките за дома? Или пък сте се разбрали за приятелска сбирка и се започва безкрайно уговаряне какво е нужно да се купи и в какво количество? Звучи познато, нали?

Приложението на Kaufland предотвратява подобни ситуации. С него не само създаваш списък за пазаруване, но и го споделяш с близки и/или приятели. Нещо повече, в реално време всеки един, с когото е споделен списъка, може да добавя нови продукти, да увеличава броя, както и да отбелязва направените вече покупки. И промените се отразяват на секундата.

Седмични топ оферти

Сред ключовите предимства на smart планирането на покупки е умението да се възползваме от промоционалните оферти. А с app-а на Kaufland имате в смартфона си информация за всички актуални предложения за седмицата, като продуктите са разпределени по категории и съвсем лесно може да добавите желаното в интерактивния списък за пазаруване. По този начин няма да забравите, че е трябвало да вземете нещо, което не ви е нужно спешно като някой хранителен продукт, но пък е на добра цена.

500 рецепти за вкусно и разнообразно хапване

И дори когато се чудим какво да сготвим може да разчитаме на app-а на Kaufland България да си изберем вкусно и многообразно меню с над 500 изкушаващи рецепти. Всяка рецепта е придружена от снимка, описание на приготвянето и подробен списък от продукти, които с един клик може да добавите в интерактивен списък за пазаруване, а защо не и изцяло да прехвърлите отговорността по пазаруването на близки и приятели.

А има и още…

Още за многобройните функции на „умното“ пазаруване може да откриете тук.

Мобилното приложение Kaufland-App може да бъде изтеглено безплатно в Google Play Store и App Store.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти