3 качествени неща, които всяка стилна жена над 30 трябва да притежава

Платена публикация

жена чанта стил
Снимка: Thinkstock

Да си на 30 (или малко след това) е миг от живота, който си заслужава да се изживее пълноценно и качествено, без мрънкането на тема „остаряване“. За него има време, просто не е сега, когато си едва на 30+.

И като казахме „плюс“, големият плюс на жените на(д) 30 е, че вече знаем какво искаме и можем да си го позволим.

Ето защо, преминете ли 30, спокойно можете да се отдадете на удоволствието да притежавате по-скъпи и качествени неща, на които да се наслаждавате по-дълго време.

Защото животът не свършва, а започва на 30.

Ето кои са 3-те качествени неща, които си заслужава да притежавате.

Хубава кожена чанта

Изработена на ръка, от качествена кожа и с дизайн, който ще е актуален години наред. Не бързайте с избора, това е връзка, която трябва да издържи във времето.

Заложете на доказано качество и произход на материалите. Флорентинските майстори например имат векове опит в обработването на кожа и изработката на качествени чанти.

Вижте повече за тях тук >>>

Перлена огърлица

Още от Древността се вярва, че те имат необикновени свойства, затова и в много народи те са били употребявани с различни ритуали за любов, благоденствие, здраве и късмет.

Перлите носят любовни сполуки, щастие и пари на своята притежателка, но не бива една жена сама да се сдобива с тях, защото според поверието тогава вълшебството им ще се изгуби.

обувки
Снимка: Thinkstock

Една качествена перлена огърлица подхожда на всеки тоалет и ви дава усещането за изискана царственост, точно както го прави Кейт Мидълтън.

Чифт хубави официални обувки на ток

На всяка цена изберете класически модел. Най-добре черни или телесен цвят, с толкова висок ток, на колкото се чувствате удобно. Такива обувки имат силата да превръщат дори дънките в официално облекло.

обувки
Снимка: Thinkstock

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти