Създадено за Lilly Drogerie

Здравей, декември! Посрещаме те с неустоими предложения за грижа за кожата на топ цени!

Здравей, декември! Посрещаме те с неустоими предложения за грижа за кожата на топ цени!
Снимка: iStock/Getty Images

Зимата е времето да поглезите кожата си повече от обикновеното. Разточителните уикенди и ниските температури предполагат повече време, прекарано вкъщи, а близките празници са идеалните предпоставки да отделите време за себе си (и кожата си). Настанете се удобно и вижте нашите съвети за глезеща грижа на страхотни цени. А кой знае, освен за вас, биха били супер подходящи за празничен подарък за близка дама. Ето какво си харесахме от VELNEA.

Изящни ръце с крем за ръце Winter caramel

a
Снимка: Lilly Drogerie

През последните месеци ръцете ни се изсушиха повече от обикновено поради честата употреба на дезинфектанти и антибактериални сапуни. Всичко това, комбинирано със студа, може да изсуши прекомерно ръцете и се налага да прибегнем към крем за ръце, който да им придаде гладкостта и сиянието, от които се нуждаят. Този вкусен карамел, освен приятното си ухание, е обогатен с масло от ший, глицерин, пантенол и масло от жожоба, които се абсорбират лесно и бързо.

Рутина за след душ

Представете си, че сте си взели гореща вана или душ. Ето и няколко предложения, които ще удължат насладата от това простичко удоволствие и ще бъдат същинско пиршество за кожата през зимните месеци.

Подхранващо мляко за тяло от VELNEA

a
Снимка: Lilly Drogerie

Този чуден помощник на кожата през зимните месеци ще я хидратира и овлажни в дълбочина, и ще ви помогне да помахате за „чао“ на твърде сухата кожа. Обогатено с масло от авокадо и витамин Е, млякото хидратира и предпазва кожата от изсушаване, придавайки ѝ мекота и галейки я нежно. След като го нанесете с леки масажни движения, може да разчитате на хидратация в продължение на целия ден.

Масло за тяло с кокос от VELNEA

a
Снимка: Lilly Drogerie

Ако пък сте любители на по-богатата текстура на маслата за тяло и обичате да ви ухае на кокос, именно това е вашият хидратиращ продукт. За разлика от лятото, което не е подходящ сезон за маслата, то допълнителната хидратация, която изисква зимата, е причината този продукт да е абсолютен must-have! Кокосовото масло, витамин Е и масло от ший спомагат за забавяне на процеса на стареене на кожата и предотвратяват дехидратацията й.

Блестящ спрей за тяло от VELNEA YOUNG

a
Снимка: Lilly Drogerie

Добавете един финален щрих – блясък по кожата блясък в грижата за кожата, особено за предстоящите празнични дни. Продуктите за тяло с частици са фин и елегантен начин да заблестите, омекотите и ароматизирате нежно кожата за празничната вечер или просто за удоволствие. Потопете се в магията на този спрей с неустоим аромат и розов блясък.

Вече можем официално да посрещнем декември със супер предложения на страхотна цена, за които кожата ще ви бъде благодарна, а комплиментите за начина, по който изглеждате – многобройни. Не крийте своята „тайна“, разрешаваме ви да се похвалите на всички за козметичните находки от VELNEA!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти