На лов за зимни одежди

Загърни се добре
Снимка: netinfo

Зимното палто е дрехата, чрез която всеки ще ви оприличава през наближаващите мразовити месеци. Затова е необходимо да подберете такава връхна одежда, с която няма да зъзнете, а същевременно ще покажете на околните френски стил и английска класа, които така добре ще раздвижат скования градски пейзаж вилнеещ през зимния сезон.

Ами сега?
Като цяло този тип облекла не са от евтините, така че е важно да изберете нещо, което хем ще е функционално и добре пазещо ви от студа, хем няма да ви асоциират със сибирска баба тръгнала на лов за щука. Все пак се спрете на красива материя, за която сте убедени, че ще ви топли успешно.

Цветът тук е особено важен, но ако сте се фокусирали върху по-неутрална гама, то тогава наблегнете на забележими аксесоари (като колани, шалове, копчета, брошки) и по-нестандартни детайли в кройката, които да поосвежат външния ви силует.

Дайте ми съвет
Не използвайте кратката обедна почивка, за да се сдобиете на тъгъдък с разкошно ново палтенце (освен ако нямате силна интуиция и сте бързи и решителни по време на шопинг).

В противен случай си отделете повечко време през уикенда, разкарайте нервното чувство от изминалата тежка работна седмица и вземете някого под ръка, който най-точно познава стила ви и ще се окаже незаменим помощник в търсенето на ефектната модна находка из градските свърталища за дрехи.

Какво да бъде?
Тиудът е материята, която замени скучното излъчване на грубия вълнен плат и май ще си остане актуална тъкан още дългиии, дългииии години. Доверите ли се на него няма да сбъркате. За ибор на цвят е трудно да говорим, но гледайте да не се спирате на прекалено ярки тонове, за да не се окаже, че сте хвърлили маса пари за нещо, което ще е адски демоде след 12 месеца.

Все пак колкото и сиво да е едно палто винаги може да го посъживим с ефектен аксесоар подбран от някой винтидж магазин. Смяната на копчетата също ще окаже видим и разнообразяващ резултат.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти