Всички имаме нужда от новата рокля на Сара Джесика Паркър в гардероба си!

Кари Брадшоу
Снимка: Getty

Сара Джесика Паркър отново доказа статута си на модна икона, появявайки се в Ню Йорк с визия, достойна за истинска Кари Брадшоу.

Миналата седмица 55-годишната актриса засне фотосесия по улиците на Голямата ябълка, а една конкретна дреха направи впечатление на модните редактори по света – лилавата плетена рокля на марката Hanifa с дължина до земята.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE WORLD OF FASHION II (@theworldoffashion2) on

Плетеният дизайн носи уют, така нужен през студените месеци, но с останалите си предимства моделът доказва, че не е нужно да се разделяме със стилния външен вид заради температурите навън.

Любими цитати от „Сексът и градът“ >>>

Горната оувърсайз част е съчетана с деликатно V-образно деколте, колан, подчертаващ талията, и А-силует, който ни освобождава от притеснения, че всяка наша извивка е на показ, докато лилавият цвят създава настроение и ни отличава от тълпата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amuleto Boho (@amuletoboho) on

Моделът е завършен от пискюли в долната част, а когато погледът ни стигне до долу, го очаква още една приятна изненада – смелата комбинация с обувки в цвят фуксия от бранда на самата актриса SJP.

Някои кадрите успяват да уловят и високата цепка на роклята, която създава допълнителен „уау“ ефект – стига да се решите на него като вдъхновение за гардероба си този сезон. Едва ли ще сгрешите!

Любопитни факти за Сексът и градът >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти