"Вампирски лифтинг" - тайната на вечната младост

"Вампирски лифтинг" - тайната на вечната младост
Снимка: Антоанет

Антоанета Цветанова е бюти консултант и собственик на бранда „Антоанет“, организатор на семинари за красота, консултант за оборудване и обслужване в салони за красота в цялата страна, лектор на презентации на нови терапии и иновации от света на козметичната мода.

Тя ни разказа малко повече за козметичната процедура "вампирски лифтинг", както и защо това е тайната на вечната младост:

- Разкажете повече за тази терапия и по какъв начин действа на кожата?

Процедурата „Вампирски лифтинг“ е едно от Седемте чудеса на Холивуд, която стартира своята чудодейна сила през последните 3-4 години. Тя става популярна благодарение на комбинацията си от ефекти като активно подмладяване, безвредно въздействие върху  организмa и изключителен краен ефект. Безопасността на процедурата е гарантирана, защото в тази терапия участват само и единствено клетки от собствената ни кръв. След като ние носим този код на младостта в кръвта си, имаме достатъчна предпоставка учените да обърнат своето внимание към безвредността на този метод и неговото бързо, освежаващо, подмладяващо и коригиращо по признаците на стареене въздействие.

- С какво тази процедура е по-различна от другите терапии за лице и какви  са преимуществата й?

Това, което отличава терапията „Вампирски лифтинг” от останалите, е именно нейната безвредност. При нея има минимален риск от алергични реакции. Тук става въпрос за изключително високо ниво на стерилност, защото все пак се работи с кръвни продукти, създадени лабораторно, качеството на апаратурата за създаването на плазмата също е от висок клас. Методът за апликация може да бъде в 2 варианта: първият е така наречената „инвазивна техника”, прилагана с помощта на иглички, а вторият вариант се прилага с припособление, което се нарича „дерма пен”. То има 9 иглички, като при всяко допиране, чрез тях се капва по малко от този полезен серум. 

Антоанета Цветанова
Снимка: Антоанет

Методът може да бъде спокойно приложен дори само с цел освежаване. Например дами до 30 години. Когато се използва за жени в по-напреднала възраст, се прилага определена схема.

Например подготвяме лицето през април, с 3 поредни плазми през 10 дни, които могат да бъдат обогатени с допълнителна хиалуронова киселина, за по-дълбоко третиране на тъканите.

Друг вариант е в рамките на периода след лятото, когато подготвяме лицето за възстановяване след излагане на слънчевите лъчи. Разбира се, хубаво е успоредно да разполагаме и с други методи за подмладяване, както са лазерните обработки и филърите например.

- Кои известни личности в България и в световен мащаб се възползват от тази процедура?

Има много холивудски звезди, които са почитатели на процедурата. Ким Кардашиян обаче е личността, която най-често говори за терапията и за нейното изумителното въздействие върху кожата. Известната хубавица често споделя в различни медии и в социалното пространство, че подготвя лицето си за важни събития и за публични изяви именно с "вампирски лифтинг". Други звезди, които се възползват от него, са Мадона, Бионсе и Деми Мур.

Снимка: Антоанет

- За жени на каква възраст е най-подходяща процедурата? 

Процедурата е най-подходяща с цел освежаваща грижа за поддържане на младостта на лицето след 30-годишна възраст.

В случай че ще се лекуват остатъчни белези или такива, които са вследствие на някаква травма, можем да нанесем този вид серум и на по-млада кожа. Когато става въпрос за поява на първи признаци на стареене, винаги се визира една 30-годишна възраст и в тези случаи може да се  предложи двукратна терапия, само за освежаване.

При 40, 45-годишни хора с вредни навици, като например тютюнопушенето, при което колагенът деградира много по-рано, терапията може да се прилага и над 2 пъти. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти