В преследване на мечтите

Никола Формичети и Лейди Гага
Снимка: Getty/Images

Може би името Никола Формичети не ви говори много, но то е притежание на човека, който стои зад някои от провокативните тоалети на ексцентричната Лейди Гага.

34-годишният Никола от години работи съвместно с Лейди Гага. Двамата взаимно се вдъхновяват и сътворяват невиждани до момента тоалети, които певицата с удоволствие носи не само на сцената, но и в ежедневието си.

Сега обаче Формичети е решил да поеме по свой собствен път и ще основе своя модна къща. Дизайнерът заяви смелото си намерение да промени из основи виждането на хората за дрехите. Той иска да експериментира с нови материи и технологии, за да разчупи стереотипите.

"Защо ви е нужен цип, когато може да имате яке, прилепнало точно по тялото ви?“, заявява Никола и допълва, че неговата колекция ще е посветена на новите технологии и възможностите, които предоставят те.

"Работим с едни и същи тъкани и техники от стотици години насам. Това е чудесно, но има нужда от промяна!

Ще е интересно да се види самостоятелната колекция на Никола Формичети, която се очаква да бъде реализирана в началото на 2013 г., и дали тя ще е толкова крайно ексцентрична, каквито са тоалетите на Лейди Гага, или всеки ще може да намери нещо за себе си в нея.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент