Уроци от звездите: как да подчертаеш любимите си части от тялото

жена звезда тяло
Снимка: Getty

За щастие, красотата има различни форми и размери – и добре, че е така, защото в противен случай светът би бил много по-скучно място.

Затова има и разнообразието от начини, по които дамите можем да подчертаем най-доброто от външния си вид. Независимо дали любимата част от тялото ти са стройните ти крака или апетитни бедра, стегнат корем или извивки, има как да акцентираш върху своите предимства, разказват от E! Online.

А какви по-добри учители от знаменитостите, чиито външен вид е значима част от успеха им в шоубизнеса, за която разчитат на допълнителна помощ от стилисти.

Някои жени са толкова добри в подчертаването на физиката си, че няма как да не се сетим за определени части от тялото им, щом чуем техните имена.

И дори да не разпознаеш напълно себе си във фигурите им, не забравяй, че работата им е да изглеждат добре – както и да ни учат какво можем и ние да използваме в ежедневието.

Разгледай предложенията в галерията и се приготви да представиш на себе си и света най-доброто, което тялото ти притежава!

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти