Трикове, за да изглеждаме по-слаби

Трикове, за да изглеждаме по-слаби
Снимка: Thinkstock

Почти всяка една жена е убедена, че има нужда да отслабне, дори и да става въпрос само за няколко килограма.
Оказва се обаче, че жените са склонни да прибегнат до какви ли не трикове, за да изглеждат по-фини, но не и да минат на диета.

Повечето споделят, че нямат време за спорт и не им се занимава с диети. Затова прибягват до други методи. Високите токчета например, правят краката да изглеждат по-слаби, оформени и красиви.

Добра работа вършат и по-широките или дълги блузи, които покриват несъвършенствата и прегрешенията с шоколад в областта на талията и ханша.

От друга страна някои жени са убедени, че големите по размер дамска чанта и слънчеви очила също ще им помогнат да изглеждат по-слаби.

Всичко това е установено и потвърдено от проучване на онлайн магазина "Marisota", цитирано от Dailymail.co.uk.

90% от дамите, участвали в запитването, споделят, че прилагат всички възможни трикове, които модата и козметиката им предоставят, за да изглеждат с няколко килограма по-фини и че никак не им се занимава с диетични хранителни режими.

Дори изкуственият тен е използван, за да се създаде оптическа измама за по-слабо тяло.

Колийн Нолан – представител на "Marisota" обобщава резултатите от изследването така:
"Всички жени имат своите тайни как чрез начина си на обличане да изглеждат по-слаби".

Ние сме напълно съгласни с нея и смятаме, че дрехите, аксесоарите и грима могат да бъдат някои от най-добрите помощници на дамите в изграждането на красива и привлекателна визия.

По-притеснителни обаче са резултатите, според които повече от една трета от анкетираните жени предпочитат да бъдат в компанията на по-едри свои приятелки, за да се чувстват по-красиви и слаби.

А вие бихте ли се подложили на диета, за да свалите килограмите, които чувствате излишни или бихте си купили просто по-високи токчета и по-широка блуза?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти