Тяло по-младо с 10 години, благодарение на биореволюметрията

Тяло по-младо с 10 години, благодарение на биореволюметрията
Снимка: Thinkstock

Гладката и красива кожа е визитната картичка на всеки човек. За жалост, годините не прощават на никого.

С течение на времето се появяват и издайниците на възрастта - овалът на лицето се отпуска, по ъглите на устата и очите се повяват бръчици и гънчици.

„Не си струва да се отчайвате. Съвременната наука е стигнала далеч, а всяка година се появяват нови процедури за подмладяване на лицето и тялото. Един от най-новите методи е биореволюметрията”, обяснява дерматологът д-р Олеся Велинова от център по естетика Persona.

Какво ново?
На помощ срещу белезите на времето идва новата биотерапия, която отнема 10 години от лицето ни. Тя се нарича биореволюметрия и е изключително подходяща при изменение на контура на лицето, при бръчици около устата или очите, при намалена еластичност на кожата и при изменение на цвета на лицето. Тя помага и за коригиране на грешки от други видове козметични процедури и операции.

Процедурата е най-новият метод за коригиране, способен не само да възстанови загубения с времето обем посредством контурна пластика, но и значително да подмлади лицето чрез биоревитализация. Появата на новия метод позволява да бъдат решени наведнъж няколко задачи в естетичната медицина - подмладяване на лицето и тялото, допълнителна хидратация на тъканите, реконструирането на кожата и възстановяването ѝ чрез стимулиране на производство на природен еластин и колаген, споделя д-р Велинова.

Съставки
Постигането на тези резултати става възможно благодарение на серия от уникални препарати, съдържащи хиалуронова киселина, която се вкарва чрез специални канюли, осигуряващи правилно разпределение на препарата вътре в тях.

След попадането им във вътрешността на кожата се постига основното действие на хиалуроновата киселина - увеличаване на обема и задействане на механизма за реструктуризация на най-горния ѝ пласт.

Филърите запълват бръчките само визуално, а биореволюметричните препарати въздействат комплексно върху кожата, подмладявайки я. По този начин биореволюметриците могат напълно да заменят филърите, а филърите никога няма да могат изцяло да се използват вместо новата терапия”, разяснява д-р Велинова.

Периодът на възстановяване е сведен до минимум, а процедурата практически е безболезнена. При желание или при нисък праг на болка е възможно прилагането на местна анестезия. Рискът от развитие на усложнения е минимален.

Стягане бедрата с невидими конци
Специални 3D конци помагат да оформим тялото си. Те стягат дупето и вътрешната част на бедрата. Конците, които са по-тънки от човешки косъм, помагат да се отървем от бръчките, без да минаваме под скалпела на пластичния хирург. Те стягат кожата и провокират образуването на колаген. През последните две години в естетичната медицина стана популярно имплантирането на мезоконци.

Процедурата е разработена първо в Южна Корея, но бързо набира скорост в Япония, Китай, Малайзия, Сингапур, Филипините. Днес е актуална в Западна Европа, Америка и Русия, а отскоро процедурата нашумя и у нас. Мезоконци се използват и в областта на лицето.

Новата процедура помага при отпусната кожа на лицето, шията и деколтето. Те могат да се прилагат в областта на челото, за оформяне на контура на лицето и т.н. Процедурата е много ефективна за стягане и подмладяване на кожата като цяло, отбелязва д-р Велинова, която извършва процедурата у нас.

Прочетете още:

Който иска да е модерен, трябва да е естествен

Как да възстановим кожата по естествен начин

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти