8-те незаменими аксесоара на стилните жени

8-те незаменими аксесоара на стилните жени
Снимка: Thinkstock

Модата може да се купи, но не и стилът. 

А жените, които притежават класа и излъчване, знаят, че най-добрите аксесоари, които подхождат съвършено на визията им, са онези, които пасват на техния размах и характер - смел, непоколебим, женствен и целенасочен.

Попитахме нашите приятели от онлайн магазина за висококачествени и оригинални продукти от света на модата, парфюмерията и козметиката Grabells.bg кои са аксесоарите, които отличават жените с класа и стил, и които те не биха заменили за нищо на света.

Снимка: Thinkstock

Е, оказва се, че всяка уважаваща себе си дама държи визията ѝ да е допълнена от удобен и практичен часовник, чрез който да не закъснява никога за важни бизнес срещи или за разпускащото излизане с приятелки след работа.

Освен това, в забързаното ежедневие тя има нужда от комфортно облекло. А всички знаем, че един прекрасен панталон или пола се допълват чудесно с неутрален качествен колан, който да отличава стила ѝ и да може да се комбинира повече дрехи.

• Елегантен часовник Daniel Klein

• Колан от естествена кожа Guess Jeans

Снимка: grabells.bg

Снимка: grabells.bg

Научихме още, че стилните жени са жени, които обичат да пътуват. Да опознават прекрасните кътчета от света и да черпят вдъхновение за своите професионални и лични дела, докато пътешестват около земното кълбо. И за всичко това обаче е нужен стабилен и масивен куфар, който да събере и оптимизира идеално багажа им.

Разбира се, да не забравяме и портмонето - назаменим аксесоар, в който да се поберат важните лични документи, кредитни карти и налична валута.

• Куфар с телескопични дръжки за шеметни почивки Sparco - Gilles

• Портмоне Mezzanotte

Снимка: grabells.bg

Снимка: grabells.bg

Когато стилната жена посещава важно светско събитие, на което е поканена или има личен повод да облече официален тоалет, тя по-скоро би избрала по-семпла рокля, но със сигурност би заложила на по-предизвикателно и масивно бижу, което да подчертае женствеността ѝ по елитарен начин.

А още по-висока класа тя разкрива, когато има своя лична писалка - малко "бижу", което разкрива много за характера на жената, която го притежава. А подобен аксесоар "говори" за деликатност, фино усещане за живота и нежна свенливост - качества, които всеки мъж би оценил в Edna жена със завиден стил.

• Огърлица Liu Jo с контрастни детайли

• Химикал със златно покритие Caran d'Ache Колекция Ecridor Chevron

Снимка: grabells.bg

Снимка: grabells.bg

Стилната жена не пропуска нито един детайл във визията си. Затова и слънчевите очила също са от голямо значение. Те трябва да са сексапилни, зашеметяващи и разбира се, да предпазват зрението с висококачествената си защита от слънчевите UV лъчи - по време на разходки, по време на плаж, по време на шофиране и изобщо по време на излагане на светлина в летните месеци от годината.

А като заговорихме за детайли - последните щрихи във визията винаги са най-важните. Като например ключодържателя за ключовете от колата или дома. Да не пропускаме и факта, че ако той е достатъчно атрактивен, може да бъде използван и като висулка към дамската чанта - една от най-актуалните тенденции в модата през последните години.

• Слънчеви очила с правоъгълна форма Guess

• Ключодържател John Galliano

Снимка: grabells.bg

Снимка: grabells.bg

Всъщност стилът не е нищо повече от нашето лично въображение и мечти, "облечени" в дрехи и аксесоари. Той разкрива всичко за нас, без дори да говорим.

Точно както парфюмът (припомнете си кои са 17-те аромата на 2017-а тук) издава сетивността, която носим, така и аксесоарите "шепнат" за нашите копнежи. Затова те са от толкова голямо значение за жените. Защото аксесоарите са "нежните оръжия" на класата - без тях бихме били просто едни обикновени хора в униформи. 

Ние вярваме, че всяка жена е стилна по своя неповторим начин. И с достатъчно напътствия, всеотдайност и полезни предложения може да се усъвършенства все повече и повече в постигането на идеалната визия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти