„Стъклена“ коса: новата хитова тенденция от Холивуд

Джена Дюъм
Снимка: Getty

Лятото е сезонът на експериментите и докато видяхме как редица знаменитости намалиха дължината на косата си или я боядисаха, се роди и нова хитова тенденция – така наречената „стъклена коса“.

Късата прическа дължи името си на повърхността си, която е права, гладка и блестяща до съвършенство. Но това не е всичко – краищата ѝ са равни и отсечени сякаш от стъкло. Подобна структура не е лесна за поддържане, а колкото и да е права една коса, никоя звезда не се е родила с подобен блясък или гладкост.

Както и сама можеш да се досетиш, резултатът е постигнат благодарение на добро количество стилизиращи продукти, които успяват да преборят влагата. Фризьорите признават, че за целта използват спрейове и няколко капки серум, които слагат в краищата на косата.

Тенденцията може и да не е най-лесната за пресъздаване у дома, но ако смяташ, че можеш да устоиш на потока от снимки в Instagram, тогава: поздравления! Ако и ти си сред тези, на които им стига да се радват на кадрите отстрани без да опитват сами за себе си, ето как носят новите си коси Джена Дюън, Оливия Кулпо, Хейли Болдуин и Ашли Греъм.

 

 

Letzzzzz be blunt ✂️ @justinemarjan

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти