Страст и кралски разкош за булките на есента

Страст и кралски разкош за булките на есента
Снимка: netinfo

Цветове, аристократичен дух и много блясък правят различна тази есен.

Главният акцент е насочен към раменете - те привличат вниманието с дантела и тюл.

Перли, пера и ефектни бутониери допълват красотата на тоалета.

Експерименти

Стилистите съветват да експериментирате без страх - изберете рокля в нетипичен за сватба цвят. Слоновата кост си е класика, но ще се удивите колко други възможности има. Булчинските тоалети обичат шума, енергията и страстта. И ако самата мисъл, че ще облечете нещо ярко, ви хвърля в ужас, помислете за компромис между традиции и съвременни тенденции.

Съчетайте белоснежна или кремава рокля с интересен детайл, например колан, топ или голяма брошка-цвете. Подберете ги в розово или небесно синьо - не е необходимо да са в крещящи тонове. Друг вариант е роклята с цветен преход - тя изглежда изключително оригинално.

>>> Разгледайте галерията ни с тенденциите в булчинските рокли за есен 2016-а >>>

Блясък

Главната тенденция този сезон е блясъкът - тясна рокля от лъскава материя или дори изпълнена изцяло в пайети. Ако сте избрали подобен модел и искате да сияете като русалка от вълшебна приказка, важно е да не прекалявате с аксесоарите.

Даже и най-красивият тоалет не бива да отвлича вниманието от младоженката - центъра на тържеството. Възможност е да облечете за церемонията така мечтаната бяла рокля, а за веселата част да впечатлите гостите с неочаквано превъплъщение.

Бохо стил

Гофриран тюл, дантела, въздушен шифон и дори маншети, вдъхновени от винтидж стила, са на мода през есента. Дизайнерите хармонично съчетават романтика и бохо естетика.

В този дух са и роклите в кралски стил. В чест на 90-годишнината на Елизабет II стилистите се обръщат към сдържания британски разкош на английската аристокрация. Високи яки, тежки тъкани и фина бродерия изпълват булчинските тоалети.

Цвете от коприна

Цветята никога не излизат от мода. Обърнете внимание на пастелните нюанси, апликациите и перлите. Главна тенденция са обемните украшения върху роклята, например ефектна бутониера от коприна.

И още един елемент, идващ от предишни сезони - перата. Дизайнерите продължават да слушат сладките трели на птиците и да се вдъхновяват.

Акцент на раменете

От декорирания гръб световните модни къщи плавно преминават към раменете. Тюл, напомнящ морска пяна, апликации от цветя - всичко изглежда драматично и стилно, без да утежнява силуета.

И докато дизайнерите прикриват раменете, гърбът привлича вниманието им. А такава стъпка може да се окаже наистина интересна - роклята с изрязан гръб трудно ще се нарече скромна.

Принцеса

Кога друг път ще може да си позволите подобна рокля? Изобилие от органза или тюл - превърнете се в принцеса. Големи и съвсем малки точки върху прозрачна тъкан изглеждат съвременно и интересно, придавайки женственост и елегантност.

Истински подарък за романтични особи са многослойните въздушни поли, дантелата и ръчно изработените детайли. Акцентът е върху воала, като някои моделиери правят нова интерпретация, прикрепвайки го на гърба във вид на шлейф.

Простота

Булчинската мода през есента става не само изискана, но и максимално практична.

За това говорят късите рокли. Те може да са с А-силует или подчертано строги модели. Украсени са с пищни цветя или камъни, които компенсират лаконичния им дизайн.

Елегантната обикновена рокля взима превес и този сезон. Красивата едноцветна тъкан показва добър вкус и дава възможност да експериментирате с аксесоарите.

Почитателките на макси дължината може да заложат на вталения силует и шлейфа.

Дълги ръкави

Дизайнерите вдъхват загадъчност с дълги ръкави. Този дантелен детайл придава пикантност на всеки модел. Интересна идея са и вариантите пеперуди, които чудесно пасват на жизнерадостните и весели булки.

Ръкавите във вид на камбани отново се връщат в модата, но сега това става в сватбените рокли. 

*Лице на есенния брой на списание "Булка" е певицата Михаела Филева. Кадри от фотосесията ѝ споделяме с вас в статията, както и в галерията ни към текста ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти