Сложих си изкуствен бретон за цял един ден и ето какво се случи...

Сложих си изкуствен бретон за цял един ден и ето какво се случи...
Снимка: netinfo

"Сложих си изкуствен бретон за цял един ден и ето какво се случи..." - така е озаглавила разказа си американската журналистка Сара Сейгъл, която споделя какво е преживяла в рамките на 24 часа, носейки бретон екстеншън в сайта PopSugar.

Тя започва историята си с това как последният път, когато е била с такава прическа, е била на 5, но тогава той не е бил изкуствен. Затова години по-късно е решила отново да пробва тази визия. 

Снимка: netinfo

Всички знаем, че бретонът е много ефектна прическа, но се поддържа трудно, затова жените понякога умишлено избягват такъв тип стил в косата.

Въпреки това всяка от нас се е запитвала "Как ли ще изглеждам с бретон?", така е започнало и предизвикателството на Сара. И преди да се престраши да отреже косата си и да оформи истински бретон на нея, е подходила по много хитър начин.

Тя е открила екстеншън за коса, оформен като бретон, за който има видео уроци в интернет как да се постави правилно на косата чрез фибите, пришити отзад. Избрала и цвят, който напълно пасвал на нейния.

Снимка: netinfo

Така дошъл и денят, в който отишла до офиса, където работи. Какво се е случило ли?

"Колеги, които обичайно никога не ме поздравяват за "Добро утро", този път ме поздравиха. Няколко човека ми казаха, че много харесват новата ми визия. Почти всички колеги, с които съм по-близка, бяха безкрайно очудени и ме питаха наистина ли съм отрязала косата си. В края на деня имах важна среща с целия екип, на която присъстваха 25 човека. Последните 15 минути от срещата преминаха в разговори за това как така този бретон изглежда толкова реалистично и пасва на моя естесвен цвят. Всички искаха да знаят подробности за това как се поставя и как се носи.", споделя Сара.

Снимка: netinfo

"Вечерта обаче започнах да усещам леко главоболие от съприкосновението на фибите на бретона с косата и челото ми. Въпреки че много хора ме насърчиха да си направя такава прическа, реших все пак да се възползвам от услугите на фалшивия бретон за по-специални случаи и да бъда със сегашната ми фризура. Все пак, ако някоя жена иска да се види с бретон, нека първо опита с такъв екстеншън и едва след това прецени дали иска подобна коса. Прекрасно е, че вече има начини, без да се налага да режеш истинската си коса, нали?", съветва още Сара.

Снимка: netinfo

Е, ние напълно подкрепяме един такъв експеримент и препоръчваме ако планирате такава прическа, да пробвате с един бретон "назаем" преди това. Решението за косата ви ще бъде много по-прецизно.

А в галерията ни ТУК можете да видите как изглежда бретон екстеншън и как го носят жените в Pinterest

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти