Скандинавска спа терапия за ходила

Скандинавска спа терапия за ходила
Снимка: Thinkstock

Ако кожата на вашите стъпала често загрубява и е по-суха, а ноктите на пръстите на краката ви не изглеждат подхранени и здрави, то тогава това предложение за спа терапия за ходила от сайта Kozmetikata.com наистина ще ви се отрази добре. Единственото, от което се нуждаете за нея, е мляко, шоколад, парафин и олио за тяло.

Този метод за поддържане на кожата на краката е характерен за скандинавските страни и се ползвал още от преди няколко века. Първоначално предназначението му било да защити кожата на стъпалата от суровите условия на околната среда. Днес той се използва заедно с други видове педикюр и то през цялата година.

Как да си направите млечно-шоколадова терапия у дома? Нужна ви е ваничка с мляко и олио за тяло, в която да накиснете краката си за 10 минути. Млякото много добре овлажнява кожата, като я подхранва, а олиото омекотява дори най-загрубелите части на ходилата.

След това си подгответе маска с парафин и шоколад, което бързо подхранва сухата и груба кожа. Направете си я като настържете парафина и шоколада на ситно ренде. Изрежете и оформете ноктите на краката.

Богатият състав на предложената терапия експресно подхранва и хидратира кожата, възстановява нейната стегнатост и еластичност. Регенерираната кожа остава гладка и апетитно ароматна за още няколко дни.

Крачетата ще станат не само нежни на допир, а вие ще се заредите с позитивна енергия и добро настроение. Ноктите след процедурата ще изглеждат гладки и блестящи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти