Романтичната пола, която ще бъде хит през идния сезон

Тя е ефирна, обемна, женствена и се очертава да бъде хит през пролетта и лятото!

Става дума за така наречената туту пола или онзи тип пола, която напомня на балеринска пачка, но не чак толкова бухнала. Тази пола може да бъде съчетана по десетки начини, и в новото си видео Наталия от Natali’s Beauty показва своите любими визии, съчетавайки своята ушита от майка й туту пола с други дрехи от гардероба си.

туту пола
Снимка: Istock

Визия 1

Нежният розов нюанс предполага поне една комбинация да бъде с бяла риза, прибрана във високата талия. Косата е на висока опашка, а в допълнение Наталия избира бледосини обувки, които комбинира със сини обеци със златен елемент, верижка и златната й халка.

Визия 2

Втората визия отново е с риза, но този път дънкова. Комбинацията от романтична пола и риза от груба материя в по-ежедневен стил стои чудесно. Наталия отново е заложила на токчета, този път в телесен цвят, както и чантичка, в която побира най-важното - документи, ключове, телефон и червило.

Визия 3

Тя е подходяща за по-смели момичета - комбинирайте полата с бяла тениска, вталено кожено яке, розова раничка, която отива на полата, и кубинки.

туту пола
Снимка: Istock

Визия 4

Друг ежедневен и по-пролетен вариант е да комбинираме полата с кецове. Наталия е избрала своите да са в тъмночервената гама, затова слага и такова тъмно червило. В допълнение грабва отново раничката.

Визия 5

Ето и още едно смесване на различни текстури - ефирна пола и мек пуловер, комбинирани с черни боти на стабилен ток. А за финал - аксесоари, които отиват на черните обувки - очила с тъмна рамка и обеци.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти