Създадено за Lilly Drogerie

Реванширайте се на кожата си за лятото! ( 3 продукта на страхотна цена)

Реванширайте се на кожата си за лятото! ( 3 продукта на страхотна цена)
Снимка: iStock/Getty Images

Тъжно ни е да го кажем, но уви, лятото свърши. Дори и да е останал един нежен, парещ спомен от него, той като че ли се изпарява. Предстои един страхотен сезон, през който да се наслаждаваме на разходки, лишени от горещини, приятно лате, есенни листа и още много красиви неща, за които се сещаме. Но знаете ли и какво предстои още? Да  се погрижим за кожата си. Често в усилието си да се сдобием с шоколадов тен и да придаваме блясък на лицето си с грим съвсем забравяме за здравето и благополучието на нашата кожа. Именно през есента е време да ѝ се реваншираме подобаващо.

Ако ви се случи да се погледнете в огледалото и да сте се сдобили с някой кръгъл и зачервен спомен от излагането на слънце, потта, жегите, маските и всички „екстри“, които благоприятстват появата на пъпчици, не се притеснявайте. Отборът на Edna има решение и за тази ситуация благодарение на спасителния есенен пояс от любимата Lilly Drogerie в лицето на марката VZK. Да видим и кои must-have продукти за есента да добавим в кошницата:

VZK Лосион за почистване на проблемна кожа на лицето

а
Снимка: Lilly Drogerie

Всяка грижа започва с правилното почистване. След като сте приключили с тази процедура, е време за лосиона. Важно е той да е съобразен със състоянието на кожата ви. Лосионът на VZK е специално разработен, за да бъде в помощ именно на проблемната и склонна към омазняване кожа. Той съдържа алкохол и е подходящ за третиране не само на лицето, но и на шията, деколтето и гърба. Защо го обичаме? Той съдържа оптимално съотношение на любимите ни киселини - алфа-хидрокси и бета-хидрокси киселини (може да ги срещнете често като AHA и BHA), овлажнители и провитамин В17. Добре е да го нанасяте един или два пъти дневно и резултатът няма да закъснее. Здравей, гладка кожа! А за е още по-ефективна грижа комбинирайте с крем за грижа за проблемна кожа от VZK.

VZK Крем за лице за проблемна кожа

а
Снимка: Lilly Drogerie

Още познат като 15-милилитрово чудо, кремът е на плодова основа и е обогатен с вещества с противовъзпалително действие от естествен произход. В комбинация с лосиона за проблемна кожа, той идва на помощ при лечението на акне. Препоръчително е да се нанася един или два пъти дневно върху проблемните зони по лицето, кожата на гърба или деколтето след измиване с хладка вода и почистване с лосиона на VZK за проблемна кожа. Въпреки че ни е любимец именно заради активните му съставки, поради високата им концентрация може да се появи дразнене на кожата. Ако това се случи, редуцирайте употребата му до веднъж на ден или през ден. Не е препоръчително излагането на пряка слънчева светлина непосредствено след използване на крема.

VZK Лепенки против пъпки

а
Снимка: Lilly Drogerie

Доверете се на тези малки лепенки, създадени именно за проблемните пъпчици. Както знаете – те обичат да се появяват точно когато най-малко ги искаме. Как работят лепенките? Чрез бавно освобождаване на серия от козметични активни съставки, които помагат да се успокои зачервяването, причинено от бактериалната флора.

Добавяйки тези три незаменими помощника срещу проблемната кожа, не само ще почувствате спокойствие, че сте се реванширали на кожата си за летния „тормоз“, а и изобщо няма да ви тежи на бюджета. Хайде, бързо към най-близката Lilly Drogerie за тези и още много други есенни находки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти