Ретро, секси, удобно: завръщането на ластика за коса

Ретро, секси, удобно: завръщането на ластика за коса
Снимка: netinfo

Ако можем да свържем 80-те години на миналия век и началото на 90-те с един определен аксесоар в модата, то това със сигурност би бил ластикът за коса или както също смело го наричаме панделка.

Онзи пъстър щрих от визията ни, който придава на вързаната на опашка коса непринудено, ретро излъчване и в същото време е безкрайно практичен и удобен.

Едва ли има напълно коректни исторически сведения кой ли е човекът, на който за първи път е хрумнало да оформи прическата си така, че косата да не му се пречка пред лицето, но ние, всички жени на света, сме му безкрайно благодарни, че този аксесоар съществува.

Снимка: netinfo

И ако допреди няколко години ластиците за коса, покрити с надиплен, велурен текстил бяха отживелица, то към днешна дата те стремглаво се завръщат на модния подиум и в косите на холивудските звезди, които диктуват тенденциите.

Възраждат го Бела Хадид, Селена Гомес, Хейли Болдуин... А само си припомнете как е изглеждал едно време върху буйните къдрици на Сара Джесика Паркър.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Ако вие пазите такъв ластик някъде у дома, останал ви за спомен от майка, баба или самите вие сте го носили някога, извадете го. Както се казва - сега му е времето. Колкото по-шарен и привличащ вниманието и погледа към себе си с щури цветове, толкова по-добре!

Снимка: netinfo

Както сте се досетили, модата постоянно се ротира, така че ние вече сме в очакване и всички онези странни хрумки от 2000 до 2005 година да се появят отново в близко бъдеще.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти