Създадено за H&M

Пролетно вдъхновение: визиите, които подбрахме за всяка Edna от вас

Пролетно вдъхновение: визиите, които подбрахме за всяка Edna от вас
Снимка: H&M

Първа пролет настъпи: с разцъфването на дръвчетата и песента на птичките усмивките бързо се върнаха на лицата ни и започнахме да мислим за две неща. Кои са те ли? Много просто – обновление и забавление. Пролетта е времето да извадим дрехите за топло време от гардероба, да реорганизираме дома си и ума си. А кое е най-зареждащото нещо? Пътуванията, разбира се! Хората са го казали – пътешествията са единственото нещо, за което даваш пари и ставаш по-богат.

Със сигурност имате приятелка, на която отдавна се каните да отидете на гости, любими роднини, които да посетите, да си спретнете женски уикенд или пък романтична ваканция с половинката. След като сте си избрали дестинацията, в съзнанието изниква един често срещан житейски въпрос – „но какво да облека“? Казват, че когато един мъж няма какво да облече, това значи, че няма нищо чисто, а когато една жена го каже, значи че няма нищо ново. Е, как да потеглим на пътешествие, без да сме си избрали поне четири визии?

Снимка: H&M

Има начин това бързо и лесно да стане „мисията възможна“ – благодарение на нашите съвети за топ визии, които приковават всеки поглед.

Плажната мацка

Ако обожаваш морето и да се печеш на плажа, то сега е моментът да планираш бягство за дълъг уикенд под ръка с най-добрата ти приятелка. По женски е най-забавно и затова и двете имате нужна от нова визия. Всяка дама, която е на „ти“ с тенденциите, знае, че плажната мода отдавна не значи да си сложиш просто един бански – трябва да изглеждаш феноменално за снимките с коктейл или фрапе в ръка. Модерни за плажа са плетените рокли и чанти - в пясъчни, яркожълти или оранжеви цветове.

Edna те съветва: съчетай обемна чанта с ажурена плетка, която да побира всичко, от което имаш нужда за плажа и дълга рокля с фина плетка. С тези цветове определено ще привлечеш слънцето на твоя страна и ще грабнеш овациите за тренди морска визия.

Обемна чанта с дълга рокля
Снимка: H&M

* дълга рокля * обемна чанта

Романтичната натура

Отдавна си мечтаеш за бягство с любимия човек? Вече си го представяш – ти и той на разходка, хванати за ръка през деня – разглеждате забележителности и се наслаждавате на всяка гледка. А вечерите са посветени на романтична вечеря с вкусна храна и напитки. При това положение имаш нужда от удобни обувки и по-лежерна визия за през деня и нещо елегантно за вечерите. Хит на сезона са дългите и обемни панталони с абстрактен принт, както и oversized ризите – какво по-хубаво от това да ти е комфортно и в същото време да изглеждаш като модна икона?

Edna те съветва:  избери удобни чехли за разходките през деня и ги съчетай с комплект бродерия с флорални мотиви, който се състои от панталон с ластик и обемна риза. Вечерите заложи на рокля в сходна стилистика, но с подчертана елегантност – сатенена, с обемни ръкави и тип „прегърни ме“ – този модел стои прекрасно на всяка фигура.

чехли, панталон с ластик и обемна риза
Снимка: H&M

* чехли * панталон с бродерия * обемна риза

Стилната мадама

Ако сърцето ти тупти в пулса на града и си от типа хора, които са създадени за градове, които никога не спят, то тогава за да разпуснеш, ти трябват елегантни дрехи, които да крещят, че мечтаеш за най-луксозните ресторанти в Манхатън. Гардеробът ти буквално е синоним на „стил“ и всички твои познати го следват - затова прекрасно знаеш, че за градските дни и вечери трябва да заложиш на ярки принтове, платформи и дълги рокли.

Edna те съветва: съчетай чехли от слама на платформа в модерния зелен цвят с дълга лилава рокля с драперия, която подчертава страхотните ти извивки.

Снимка: H&M

* чехли от слама * рокля с драперия

Пътешественичката

Ако обожаваш паспортът ти да е пълен с печати, да опознаваш различни култури и само чакаш някоя приятелка да те покани на гости или любимата ти група да свири в държава, която винаги си искала да посетиш, то тогава куфарът ти трябва винаги да е готов за път. При такива ситуации е добре да бъдеш стилна и в същото време практична – т.е. да подбираш малко на брой дрехи, които да се съчетаваш добре, да се чувстваш удобно в тях и да са, както се казва, инстаграмабъл.

Edna те съветва: пробвай пола от памук с бродерия в ярък цикламен цвят и създай комплект с корсет в същия стил. На този аутфит много си отиват и обеци, вдъхновени от ботаниката. Готови сте!

Снимка: H&M

* пола от памук * корсет * обеци

Всяка Edna има свой стил и се радваме, че в H&M откриваме по нещо ново, което да ни подхожда. Пролетните вдъхновения те очакват да ги грабнеш, да развихриш въображението си и да полетиш към следващото приключение. Това, което обожаваме в H&M, е, че те предлагат цялостни визии, така че няма какво да му мислим много – хвърляме се на вълната и избираме своята мода – така, както я обичаме и разбираме ние.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти